forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Fejl i kostpris på igangværende sager

0
Er der andre, der oplever, at kostprisfeltet i oversigten over igangværende sager ikke opdateres, og dermed viser forkerte værdier. Jeg har i over et år prøvet, at få et svar eller få det rettet men uden held. Måske er det kun hos mig der er problemer?
spurgt 13 Mar, 2013 i Forslag » e-conomic generelt af Jens Overgaard (170 points)

1 Svar

Hej Jens,

Tak for dit indlæg.

Vi er klar over at de i nogle aftaler har skulle opdateres. Kan jeg få dit til at sende en mail med aftalenummer eller ringe ind til os. Så kan vi hurtig lave en opdatering på din aftale, og herefter vil problemet være løst :)

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

Morten Bæhrenz

Online regnskabsprogram
 

besvaret 22 Mar, 2013 Forslag af Morten.Baehrenz (4,340 points)
Vi har tidligere flere gange fået foretaget en kørsel/opdatering hos jer. Det virker her og nu, men så snart vi igen bogfører, går det galt med feltet. Så hvis ikke der er sket en fejlretning i programmet, har det ingen mening.

Jens Overgaard
Jeg er enig Jens. Vi har prøvet og prøver stadig at kunne genskabe problemet. Dette vil gøre vi har meget bedre mulighed for at lave et generelt fix på problemet.

Må jeg spørge til hvilke funktioner du bruger i projekt og hvordan din arbejdsgang. Det kan være behjælpeligt til denne proces.
i gang× 4
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”