Nyt abonnemnet

0
Jeg har en del små kunder, som idag sidder i deres eget hjemmelavede program eller på papir og laver fakturaer, da de kun har få fakturaer, som skal skrives hver måned, og da de ellers ikke ved noget om bogføring.

Kunne man lave et abonnement, hvor de kun fik tilgang til faktura og debitorregistret?

Kunne måske være et tillæg til administratorabonnement

PT laver vi jo egentligt dobbeltbogføring, da jeg jo ved bogføring indtaster deres fakturaer igen, selvfølgelig i mindre omfang.

På forhånd tak

Monas Kontorhjælp
lukket
i Forslag » Andet af (150 points)
status opdateret af

1 Svar

 
Bedste svar

Hej Mona,

Ja det kunne da være rart at slippe for dobbeltføringen - det er jeg helt enig i.

Min tanke ville være at lave en small/standard aftale, hvor man oprettede en begrænset bruger som kun har adgang til visse fanebladet/menuer. Man kan begrænse brugere i e-conomic, enten på faneblad niveau eller på menu niveau. 

Håber det giver mening?


Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)
valgt som bedste svar af
Ja, det er rigtigt, synes bare det er dyrt for kunderne at skulle betale 155 pr måned, for at lave en enkelt eller to fakturaer. Ville nok være nemmere at sælge aftalen, hvis den kun kostede 50 kr.
Hej Mona,

Det kan jeg selvfølgelig godt se. Det skal jo gøres op i forhold til den tid man spare, og så den pris man betaler. Jo mindre der måske var noget andet der gav ide? Måske kunden ville synes det var fedt han kunne få nogle omsætningsstatistikker eller lign.?

mvh