Den nye "visning" af kontoplan (og debitor m.m.)

0
Når vi i et indtastningsfelt klikker på "..." ud for f.eks. kontonummer - så kommer hele kontoplanen op.

Jeg har i en anden "tråd" klaget over at når vi taster et bogstav - så får vi nu ALLE konti som blot indeholder dette bogstav - det håber jeg stadig at I får rettet tilbage til hidtidig funktion. (jeg bruger nu bogstav + stjerne - men det er en irriterende ekstra indtastning).

Der er en meget stor uhensigtsmæssighed mere i jeres nye visning.

Hidtil har man kunne klikke på et bogstav - og så få f.eks. 10 konti op - og så med "pil ned" klikke os ned til den relevante og så "enter".

Nu skal vi enten bruge musen - eller vi skal bruge "esc" og så indtaste nummeret manuelt.

Faktisk har jeg ikke en eneste god ting at sige om den nye visning - beklager - vil helst også sige noget positivt i mine indlæg, men det er ikke muligt denne her gang.

Venlig hilsen

Leo Lund
i Spørgsmål » Andet af (4.2k points)
gen-kategoriseret af

1 Svar

Hej Leo

 

tak for din indlæg :-)

 

Jeg har lige testet dette på min egen aftale og jeg syntes det virker. når jeg søger på f.eks. bank - og herefter trykker på knappen "TAB" og bruger mine pile kan jeg bevæge mig rundt nede i feltet og trykke Enter ud for den konto eller vare jeg gerne vil have på.

 

Omkring det med stjernen efter bogstavet, vil jeg mene det er nemmere og smartere at søge på på "ba" hvis man skal finde sin bank og trykke "tap".

 

Håber dette giver mening ellers må du endelig fange mig igen. Men vil mene af mange af funktionen du beskriver stadig er mulige i den nye søge funktion.

 

Mvh

 

Mvh.

Peter Friis

Online regnskabsprogram
 

Spørgsmål af (24.2k points)