forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Den nye "visning" af kontoplan (og debitor m.m.)

0
Når vi i et indtastningsfelt klikker på "..." ud for f.eks. kontonummer - så kommer hele kontoplanen op.

Jeg har i en anden "tråd" klaget over at når vi taster et bogstav - så får vi nu ALLE konti som blot indeholder dette bogstav - det håber jeg stadig at I får rettet tilbage til hidtidig funktion. (jeg bruger nu bogstav + stjerne - men det er en irriterende ekstra indtastning).

Der er en meget stor uhensigtsmæssighed mere i jeres nye visning.

Hidtil har man kunne klikke på et bogstav - og så få f.eks. 10 konti op - og så med "pil ned" klikke os ned til den relevante og så "enter".

Nu skal vi enten bruge musen - eller vi skal bruge "esc" og så indtaste nummeret manuelt.

Faktisk har jeg ikke en eneste god ting at sige om den nye visning - beklager - vil helst også sige noget positivt i mine indlæg, men det er ikke muligt denne her gang.

Venlig hilsen

Leo Lund
spurgt 14 Jan, 2013 i Spørgsmål » e-conomic generelt af Leo Lund (4,130 points)
gen-kategoriseret 21 Feb, 2013 af christinaheckmann

1 Svar

Hej Leo

 

tak for din indlæg :-)

 

Jeg har lige testet dette på min egen aftale og jeg syntes det virker. når jeg søger på f.eks. bank - og herefter trykker på knappen "TAB" og bruger mine pile kan jeg bevæge mig rundt nede i feltet og trykke Enter ud for den konto eller vare jeg gerne vil have på.

 

Omkring det med stjernen efter bogstavet, vil jeg mene det er nemmere og smartere at søge på på "ba" hvis man skal finde sin bank og trykke "tap".

 

Håber dette giver mening ellers må du endelig fange mig igen. Men vil mene af mange af funktionen du beskriver stadig er mulige i den nye søge funktion.

 

Mvh

 

Mvh.

Peter Friis

Online regnskabsprogram
 

besvaret 15 Jan, 2013 Spørgsmål af Peter Friis (24,160 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”