Søgefelter

0
Hvornår retter i, de ændringer i har lavet i diverse søgefelter, som IKKE fungere optimalt?????

Eksempel: Skal udskrive nogle kontokort, og kontonummerene ligger et stykke ned i kontoplanen og ved, at de ligger i eksempelvis mellem 24000 og 25000. Tidligere kunne jeg taste 24000 i "fra konto" og jeg ville automatisk komme ned i kontoplanen. Sådan er det ikke længere, kun kontonummer 24000 bliver vist.

Talte med jeres hotline i går, og der var en del andre ændringer i har lavet som IKKE fungere optimalt. Hvorfor ændre i det så ikke tilbage og venter med at sætte det i gang når det virker?

I har også lavet en ny ting: Når en kladde bliver bogført, så popper der et billede op med grønt hak og at bogføringen er ok. Hvorfor det? Ekstra arbejdsgang ved denne pop-up: For at komme væk fra dette pop-up billede skal jeg nu trykke "tab og enter" 2 gange før det går væk, eller bruge musen og trykke ok!

Kan kladden bogføres hvis den ikke er ok - nej vel? Hvis den kan bogføres og ikke er ok, popper der så et billed op med et rødt minus, og at bogføringen er sket, men ikke ok?
lukket
i Forslag » Andet af (150 points)
status opdateret af

2 Svar

 
Bedste svar
Hej BEJ,

Vi har netop lanceret vores markedspakke i dag.

Nu vil det være sådan at skriver du eksempelvis konto 24000, så vil den når du åbner søgningen automatisk være dernede, og samtidig også vise de omkringliggende konti.

Vil du bekræfte, at det er noget der kan bruges i forhold til dette? :)

mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)
valgt som bedste svar af
Hej,

Tak for dit indlæg.

ad kontokort og numre) Dette var nyt for mig(ikke sagt det er nyt for e-conomic). Jeg har straks sendt dette videre til teknikken, og afventer svar herfor. Jeg vender tilbage når jeg ved mere.

ad ekstra godkendelse) I dette tilfælde i vi med på at det for nogle kan betyde et "tilbageskridt". Vi har desværre haft en del eksempler på, at folk har fået bogført kassekladder flere gange (ved funktionen "stående kassekladde). Dette har betydet en uregelmæssig stor oprydning og besvær til følge. Derfor har vi opgjort at en "ekstra bekræftigelse" var på plads - for at sikre at folk ikke laver fejl. Nogen er det dog en ulempe for, det vil jeg straks beklage. Det hjælper dog helt klart nogen.

mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)
En ting mere.

Når jeg i bl.a i kassekladde søger på et kontonr., vælger det nummer jeg skal bruge, taster enter for at hente kontonummeret ind i kassekladden, så kan jeg ikke komme videre til næste felt uden brug af mus. Det samme gør sig gældenden bl.a. gældende under rapport/kontokort.

Mvh. Bej
Hej,

Tak for opfølgningen. Yes. Modtaget. Den er vi på. Jeg vender tilbage med også på den, når jeg ved noget mere præcist om hvornår det løses.

Oplever du andre ting, så smid dem endelig herinde.
Hej Steffen

Når jeg søger et kontonummer i kassekladden, plejer jeg at kunne trykke på "end" eller "page down/up", for at komme op og ned i kontoplanen. Det kan jeg ikke længere, jeg kan trykke på "tab" og jeg kommer ned i listen, herefter kan jeg kun bruge pil op og ned.

Bliver der rette op på det, så det igen bliver muligt?

Mvh. Bej
Hej Bej,

Tak for den også. Det sender jeg også videre. Jeg vender tilbage.

mvh