forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Knap til opdatering af næste

0

Hej!

Når man konverterer til economic så skal der foretages en hel det opdateringer af produkter, varesamlinger, prisgrupper mm.

Til produkterne og prisgrupperne ville det være dejligt hvis der var en knap der hed opdater næste (eller noget tilsvarende). Hvis man skal ind og rette f.eks. priserne så skal man klikke på blyanten, indtaste data, klikke OK eller taste enter og herefter igen starte forfra. I denne sammenhæng ville det være en stor hjælp hvis man blot kunne trykke på næste således at registreringen blev gemt og næste varenummer blev åbnet. Det samme gøre sig når man skal oprette varegrupper og sikker også i en del andre tilfælde som jeg ikke er kommet til endnu.

En anden ting jeg har bemærket er, at når man er inde og opdatere for eksempel priser på en prisgruppe, så springer man altid tilbage til toppen af listen eller til toppen af den delliste som man har fået frem med en søjning. Jeg tror det ville være mere formålstjeneligt for alle at kursoren blev stående på den linie som man har aktiveret med blyanten. Der er stor sansynlighed for at man skal ind op bearbejde den næste linie, og derfor ikke har behov for at komme tilbage til toppen af listen. Kursoren bliver ikke fikseret på nogen linien men helle listen ruller tilbage til toppen.

Jeg håber beskrivelsen er forståelig, ellers vil jeg gerne uddybe.

Men disse to ændringer vil gøre vedligeholdelses opgaverne meget nemmere!smiley

 

spurgt 4 Jan, 2013 i Forslag » e-conomic generelt af Jens Chr. (860 points)
status opdateret 16 Aug, 2013 af christinaheckmann

2 Svar

Hej Jens Chr.

Tak for dit indlæg :)

Dette er helt sikkert et rigtig godt forslag, derfor vil jeg lade det ligge, for at se om der er andre af vores bruger der også synes dette - og stemmer på det.

Ved hjælp af stemmer fra andre bruger, hjælper det os til at se om dette er et generalt ønske - og derfor noget vi vil prioritere som nye funktioner :)

Med venlig hilsen

Christina Heckmann

besvaret 8 Jan, 2013 Forslag af christinaheckmann (13,440 points)
Hej Jens Chr.

Nu har dette forslag ligget på vores Forum noget tid, og der er ikke kommet nogen stemmer på det.

Derfor er dette desværre ikke kommet med på vores liste til nye funktioner.

Med venlig hilsen

Christina Heckmann

besvaret 16 Aug, 2013 Forslag af christinaheckmann (13,440 points)
overvejes× 111
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”