forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Direkte oprettelse af Kontaktperson

0
Når jeg laver en førstegangsfaktura til en kunde bruger jeg altid Opret og fakturer. Men så skal jeg ud af kundene for at oprettet en kontaktperson. Det kunne være dejligt at have mulighed for at oprettet en kontaktperson direkte i det vindue der åbner når der klikkes på vor ref. eller deres ref.

Er det mon en mulighed?

 

 

/Henrik
spurgt 2 Jan, 2013 i Spørgsmål » e-conomic generelt af henrikholiday (640 points)
gen-kategoriseret 3 Jan, 2013 af Lasse Bager

1 Svar

Hej Henrik

Når du benytter opret og fakturer så har du mulighed for i dit førstegangsbillede at skrive et navn direkte i attention feltet - dette navn vil så blive oprettet som kontaktperson nummer 1 uden anden information end navnet - på den måde skal du ikke ud af billedet for at oprette kontaktpersonen.

Den vil dog på fakturaen blive præsenteret som attention under adressen, der kan du så redigere og fjerne den, og så sætte den på som deres ref istedet.

Håber det løser din problemstilling.

Med venlig hilsen

Lasse Bager

Online regnskabsprogram
 

besvaret 3 Jan, 2013 Spørgsmål af Lasse Bager (34,940 points)
Hej Lasse, tak for dit svar.
Så skulle der blot være mulighed for også at indsætte denn kontaktpersons telefon nr. m.m. direkte der, for ellers spare det mig ikke for en arbejdsopgave.

/Henrik
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”