forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Mulighed for at referancer gemmer automatisk

0
Når jeg sidder og skriver regninger, taster jeg det fornødne i referanceområdet, men glemmer jeg at trykke OK når jeg skal videre og oprettet fx. en fakturalinie, er det hele væk.

Var det muligt at lave sådan at det der er skrevet i dettet område automatisk gemmes og kun nulstilles ved oprettelse af en helt ny faktura?

 

 

/Henrik
spurgt 2 Jan, 2013 i Forslag » Teknik og drift af henrikholiday (640 points)
status opdateret 3 Jan, 2013 af Gurjap

1 Svar

Hej Henrik.

 

Oplysninger vil kun blive gemt, i det du trykker ok.

 

Trykker du på noget andet, såsom opret fakturalinje, vil dette betragtes som om du annullere det du har indtastet, og det vil ikke blive gemt (det ville også kræve flere resourcer, både for e-conomic at huske, og en selv såfremt man ønsker at indtaste noget andet. Jeg personligt bruger ikke altid anuller knappen, men trykker blot på "rediger debitor" igen eller lign. for at spare et klik, så ønsker jeg ikke at det hele er gemt).

 


Gurjap Sekhon

Online regnskabsprogram

 

besvaret 3 Jan, 2013 Forslag af Gurjap (6,220 points)
Så må jeg bare tage den med ro, for det er kun fordi jeg ikke husker at trykke OK inden jeg går videre med fakturingen. Men hvor er det surt, når jeg har lige har brugt 5 min. på at lave en god beskrivelse af den udførte opgave og den så er væk.
Ja, det er ikke så heldigt :( Men ja, der skal du være obs. på at trykke på OK hvis du vil få den til at gemme :)
overvejes× 106
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”