Kreditorbetalinger til bank: Bilagsnummer i tekst

+2
Jeg håber mange vil være enige med med mig i at det ville være dejligt om man i teksten til banken kan få medtaget bilagsnummeret i Economic. Så vil det blive meget lettere at udligne betalingen på kontoudtoget korrekt mod kreditor.
i Forslag » Andet af (1.8k points)
status opdateret af

3 Svar

Jeg er MEGET enig. Jeg er lige startet med e-conomic og havde forventet, man SELV kunne definere, hvad der skal stå som tekst på bank-kontoen (så man kan bruge både kreditornr., fakturanr., kreditornavn).

At der lige nu kun står navnet på kreditoren gør det meget besværligt at bogføre banken. Man skal nu ind og søge på kreditoren hver gang (med mindre man kan huske alle sine kreditornumre udenad). Hvis der i stedet stod kreditornr. kunne man blot skrive nummeret – og hvis også fakturanummeret kom med kunne man også sætte det på.

Synes derudover også der burde være mulighed for at vælge "kort" besked til modtager – og at man selv kan vælge tekst til modtager. Personligt synes jeg det er ALT for langt at skrive "Vedr. Faktura nr. 123456789".
Forslag af (320 points)
Jeg er helt enig. Hvis bilagsnummeret kommer som tekst i banken, så er det jo let at se hvad der er betalt. Ud fra bilagsnummeret kan man jo selv se hvilken kreditor man har betalt.

At få kreditor navnet med over hjælper ikke det store.
Forslag af (490 points)
Hej Mogens

 

Forslaget er desværre ikke blevet prioriteret på vores prioriteringsmøde, selvom jeg sagtens kan se, hvordan det giver mening. Hvis det i fremtiden skulle blive sådan, at der fra en stor gruppe af kunder bliver udtrykt et behov, så vil vi selvfølgelig tage beslutningen op til genovervejelse.

Med venlig hilsen

Peter Luthman

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (10.3k points)