forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Kreditorbetalinger til bank: Bilagsnummer i tekst

+2
Jeg håber mange vil være enige med med mig i at det ville være dejligt om man i teksten til banken kan få medtaget bilagsnummeret i Economic. Så vil det blive meget lettere at udligne betalingen på kontoudtoget korrekt mod kreditor.
spurgt 13 Dec, 2012 i Forslag » e-conomic generelt af mogens_l (1,760 points)
status opdateret 16 Sep, 2013 af PeterLuthman

3 Svar

Jeg er MEGET enig. Jeg er lige startet med e-conomic og havde forventet, man SELV kunne definere, hvad der skal stå som tekst på bank-kontoen (så man kan bruge både kreditornr., fakturanr., kreditornavn).

At der lige nu kun står navnet på kreditoren gør det meget besværligt at bogføre banken. Man skal nu ind og søge på kreditoren hver gang (med mindre man kan huske alle sine kreditornumre udenad). Hvis der i stedet stod kreditornr. kunne man blot skrive nummeret – og hvis også fakturanummeret kom med kunne man også sætte det på.

Synes derudover også der burde være mulighed for at vælge "kort" besked til modtager – og at man selv kan vælge tekst til modtager. Personligt synes jeg det er ALT for langt at skrive "Vedr. Faktura nr. 123456789".
besvaret 27 Jan, 2013 Forslag af simongade (320 points)
Jeg er helt enig. Hvis bilagsnummeret kommer som tekst i banken, så er det jo let at se hvad der er betalt. Ud fra bilagsnummeret kan man jo selv se hvilken kreditor man har betalt.

At få kreditor navnet med over hjælper ikke det store.
besvaret 3 Sep, 2013 Forslag af daekke (470 points)
Hej Mogens

 

Forslaget er desværre ikke blevet prioriteret på vores prioriteringsmøde, selvom jeg sagtens kan se, hvordan det giver mening. Hvis det i fremtiden skulle blive sådan, at der fra en stor gruppe af kunder bliver udtrykt et behov, så vil vi selvfølgelig tage beslutningen op til genovervejelse.

Med venlig hilsen

Peter Luthman

Online regnskabsprogram
 

besvaret 16 Sep, 2013 Forslag af PeterLuthman (10,290 points)
overvejes× 114
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”