Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




EAN opkrævning med forskellige afsendere

0

Vi benytter economic og er meget tilfredse. I forbindelse med opkrævning arbejder vi med forskellig layout, da vores selskab har flere binavne med hver deres visuelle identitet. Muligheden for at præsentere os overfor vores kunder ved opkrævning med specifik identitet, vha. differentieret layout, er en stor styrke ved economic!

 

Dog oplever vi ved EAN opkrævning at economic er begrænset til udelukkende at have een afsender identitet. Det er den identitet som optræder i systemet under Indstillinger -> Stamoplysninger. Vi synes det er MEGET ærgerligt at economic ikke konsekvent har håndhævet muligheden for at præsentere sig differentieret overfor sine kunder. Det ville være fantastisk hvis economic kunne lave sådan tilpasning, som bevirker at det bliver muligt at have flere afsender identiteter ved EAN opkrævning.

 

Håber der er andre som står og savner den omtalte facilitet, og dermed kan tilslutte sig vores interesse i at economic arbejder på, at understøtte mere end een afsender identitet ved EAN opkrævning?

 

Bedste hilsener fra en glad economic bruger,

Jakob

i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Jacob

Tak for dit indlæg :)

Jeg kan godt forstå, at dette ville give god mening for dig og dine virksomheder.

De fleste vil dog i dit tilfælde have oprettet flere aftaler når det drejer sig om flere selskaber, for på den måde, at kunne administrerere dem bedre.

Hvis dette skulle implementeres vill det kræve, at der blev oprettet flere forskellige stamoplysninger, hvilke ville være til stor forvirring for mange andre brugere.

Det ville simpelthen blive for kompleks, hvis vi implementerede dette.

 

Alternativt vil jeg anbefale dig, at læse om e-conomic's integrationer til fakturering, måske det kan hjælpe.


Med venlig hilsen Stine M. Klitgaard Online regnskabsprogram   e-conomic support -  Din vej til vores support e-copedia - Opslagsværk om e-conomic e-conomic blog - Hold dig opdateret
Forslag af (4.1k points)
opdateret af