forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Masse udskrift af ordre?

+1

Et lille forslag - i vores tilfælde kunne det være rigtig smart hvis man kunne printe flere ordre på samme tid.

Ex. via et hak i fluebenet i højreside på de ordre man vil have printet (åbnet som PDF).

Som det er nu er vi nødt til at gå ind under hver enkelt ordre, sige "vis ordre", og derefter kan vi printe/gemme/sende den, eller hvad vi nu skal bruge ordrebekræftelsen til..

Det ville gøre underværker for os med sådan en funktion!

spurgt 21 Nov, 2012 i Forslag » Andet af BINA (210 points)
status opdateret 6 Dec, 2012 af Hasse Lauridsen

1 Svar

 
Bedste svar
Hej BINA,

Tusinde tak for dit forslag, det giver super meget mening, men jeg tror der er visse udfordringer med at e-conomic skal kommunikere med eksterne enheder (printere,skannere osv) hos brugeren.

Forstået på den måde, at når man f.eks henter 10 PDF filer ned i en mappe på sin computer, markerer dem alle og højreklikker og trykker "udskriv" - så er dét alene ikke en garanti for at printeren modtager alle PDF filerne til udskrift, dette er en ulempe som f.eks ligger i Adobe PDF Reader og altså intet har med e-conomic at gøre.

Med bagtanke på dette så vil jeg ikke mene det er noget som bliver implementeret, alene af den årsag at der kan være lokale udfordringer som ikke har med e-conomic at gøre og jeg er ikke engang bekendt med om andre PDF readere har lignende eller værre udfordringer end den kendte fra Adobe PDF Reader.

 

Hasse Lauridsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 6 Dec, 2012 Forslag af Hasse Lauridsen (1,600 points)
valgt som bedste svar 6 Dec, 2012 af frederiknielsen
overvejes× 100
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”