Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Printe tilbud på fortrykt formular?

0
Hej

Jeg har brug for at printe tilbud på en fortrykt formular. Hvis jeg opretter denne formular som tilbudsformular,

kan jeg så undertrykke layout og altså kun udskrive selve tekstfelterne?

Mvh

Helle B
lukket
i Spørgsmål » Salg af (1.9k points)
opdateret af 🔒
Hej Helle, jeg kan forstå på min kollega Christina at i har haft snakket? Og fået det løst?

mvh
Steffen Ekelund

2 Svar

 
Bedste svar

Hej Helle

Er det alle dine tilbud du vil printe ud kan du nøjes med stadig kun at have 1 layout til alt og kun fjerne header mv på selve tilbuddet.

 

Du kan fjerne fluebenet ved "Brevskabelon" ud for Tilbud og dermed slippe af med header mv. og så evt fjerne overskrifter på selve tilbuddet.

Fakturaer mv vil stadig komme ud med normal layout

Så skal du ikke skifte layout for at udskrive tilbud


René Arpe It-konsulent
Spørgsmål af (17.3k points)
valgt som bedste svar af
Hej René
Tak for tip - det har jeg fulgt, men har ikke haft så meget tid til at eksperimentere, men det kommer!
God weekend.
Helle
Hej Helle,

Lige for at være helt sikker.

Hvad vil du gerne bruge fra e-conomic, og hvad vil du gerne have væk?

Umiddelbart kan du godt beholde alle felter, det er bare et spørgsmål om at finde ud af hvilke. Alt efter hvad dit svar er, er det måske forholdvist lige til. Du må meget gerne uddybe det.

Jeg går også udfra du skal sende dem pr. post/hånd - og ikke pr. mail?

mvh

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (152k points)
Hej Steffen
Ja, Christina kontaktede mig :-) og bekræftede, at jeg godt kunne arbejde med flere skabelonsamlinger og dermed basere mit tilbud på en anden skabelon, hvor kun datafelter til udskrift er med. Det vil jeg nu arbejde videre med og forudser at skulle bruge en del timer - men når jeg ved, jeg er på rette vej, er det fint nok.

Ja, jeg skal bruge et fysisk eksemplar (print) både til at sende og til "sagsmappe". Som jeg ser det, må jeg oprette en "normal" tilbudsformular og derefter kopiere til ny formular og fjerne headers, boxe, overskrifter mv, så jeg kun har selve de datafelter tilbage, der skal udfyldes og udskrives på den fortrykte "tomme" formular. Det kræver vist også præcis papirindtag af printeren...
Jeg er måske ikke helt klar på arbejdsgangen, så kan være, jeg må have fat i Christina igen.

I enkelte tilfælde kan jeg godt sende pr. mail, men det må blive en indscannet løsning - anden mulighed er der ikke, da det fortrykte "blanke" tilbud på forhånd er underskrevet af kunden.

Mvh
Helle