Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




tidspunkt for online kurser

0
hej......

Jeg vil rigtig gerne med på online kursert for rykker mm MEN kan ikke om fredagen hvor kurserne ligger.... kunne man overveje ikke at ligge det samme kursus på samme dag og tidspunkt hver gang?

Hvad med at tage aftener og weekenden i brug en gang imellem - mange selvstændige er kun sig selv når de starter og har brug for dagtimerne til at opsøge kunder samt løse opgaver for kunder - det er dyrt at bruge dagtimerne på at uddanne sig. Meget af det man kan lære på online kurserne er alt det man har brug for i opstarten af sin virksomhed og der arbejder man gerne om aftenen og i weekenden. Mange har måske også sin virksomhed sideløbende med almindeligt lønmodtager arbejde der ligger i dagtimerne.

Online kurserne er gode - har selv været på flere af dem.

Vil også gerne forslå at man laver et trin 2 af kurserne - de kurser jeg har været på er det de mest basale ting man lærere, det kunne været rart at man kunne bygge mere på.

MVH - Bolette
i Forslag » Andet af (1.2k points)
status opdateret af 🔒

4 Svar

Hej Bolette.

Først og fremmest tak for dit indlæg - det er skønt med noget respons på vores online kurser.

Jeg kan godt forstå din problemstilling, og det er klart noget vi vil tage til overvejelse. Kursernes tidspunkter og beliggenhed afhænger også meget af populariteten på dem, hvilket er en af grundene til, at kurset for Rykkere har ligget fast om fredagen.

Med hensyn til brugen af weekender og aftener, så er det ikke noget der ligger indenfor den nærmeste tidshorisont. Vi har simpelthen ikke folk ansat til at varetage kurser på disse tidspunkter. Jeg vil ikke udelukke, at det er noget vi muligvis vil gøre os i, på et eller andet tidspunkt. Det er selvfølgelig træls hvis man som selvstændig ikke har mulighed for at deltage på de udbudte tidspunkter, men det er sådan det er lige nu. For at afhjælpe dette, har vi lavet en masse hjælpevideoer i vores e-copedia, som du finder her - http://wiki.e-conomic.dk/.

Derudover får vi flere og flere kunder, og har på baggrund af dette valgt at lægge flere kurser ind end tidligere. Bl.a. er vi begyndt at tilbyde Kom godt i gang med e-conomic alle hverdage i ugen.

Fortsætter vi med at se en stigende interesse i online kurserne, vil vi selvfølgelig også begynde at kigge på udbuddet af disse. Jeg synes det er en god idé med et trin 2 - så denne vil jeg skrive mig bag øret.

Dejligt at du har haft en positiv oplevelse med vores kurser

Med venlig hilsen
Forslag af (180 points)
Hej Anne.

Nu er jeg ikke så it-teknisk..... men kunne man ikke optage kurset og så kunne man det når man havde tid?

Jeg har fuld forståelse for det du skriver om kurser på skæve tidspunkter at i ikke ansatte til at varetage det.
Hertil vil jeg dog tilføje at jeg selv er kursusleder for kursister på en iværksætteruddannelse derfor tør jeg godt sige at der er mange der vil bifalde kurser uden for de normale dagtimer.

I markedsfører jer overfor iværksætterne så jeg tænker også det vil være relevat for jer at arbejde hen imod at kunne være til stede for os iværksættere når vi har mulighed for at tage kurserne.

Ovenstående er ment positivt og konstruktivt  
Forslag af (1.2k points)
Hej igen.

Jo, i princippet kunne man godt optage online kurserne. Dog plejer vi at uploade vores videoer på YouTube, og der er der et maks. upload, så det ville slet ikke kunne lade sig gøre, da videoerne ville fylde for meget. Så hvis vi skulle gøre dette, skulle vi tage en helt anden platform i brug, og det er vi ikke umiddelbart interesserede i.

Det vi har gjort, er selv at lave nogle hjælpevideoer med kortere varighed. Alle disse hjælpevideoer kan man så søge frem i hjælpen. Selvfølgelig er det ikke <em>helt</em> det samme som et online kursus, men tæt på

Jeg tror bestemt også der er nogle, som ville være glade for et kursus senere på dagen eller i weekenden. Netop derfor udelukker jeg heller ikke, at det er noget som kunne komme på et tidspunkt - men lige præcis om det sker, samt hvornår, det kan jeg ikke svare på.

Vi prøver så vidt muligt at varetage alle vores kunder - og derfor vil jeg også tro, at i takt med at vi vokser, kommer der endnu flere udbud af diverse kurser, mv.

Og tak for din konstruktive feedback - det er det vi virkelig kan bruge til noget

Med venlig hilsen
Forslag af (180 points)
Hej Bolette

 

Vi er faktisk begyndt at optage nogle af vores kursur og ligge dem på youtube.

 

Dog er rykkerkurset ikke kommet op endnu, men hvis der er interesse herfor, så kan vi måske finde ud af noget.

 

Lad mig høre fra dig, hvis det er - selvom det er jo ved at være et stykke tid siden du forespurgte.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Peter Luthman</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (10.3k points)