Informizely customer feedback surveys

Data fra e-conomic til din egen computer

0
Som du nok er klar over, så kan du ikke installere e-conomic på din egen computer, derimod kan du udlæse dine data til din egen computer.

Du eksporterer data under fanebladet -> Indstillinger -> Eksporter data.

Her kan du vælge at få sendt alle data til din e-mail adresse, eller du kan vælge at klikke ?Overfør kartoteker enkeltvis? og vælge de oplysninger, du har brug for.  Skilletegn og kvalifikator skal ikke ændres, medmindre det giver mening for dig. Afgrænser du med et datointerval, får du kun oplysninger fra denne periode ? fx hvis du vil udlæse posteringer for en given periode.  

Opbevar dine regnskabsdata i 5 år
Hvis din virksomhed ophører, eller du vil skifte til et andet regnskabsprogram, kan du, når du har afsluttet dit bogholderi og årsregnskabet er lavet, eksportere alle data fra bogholderiet og gemme disse på din egen computer.

Eksporterede data opfylder, sammen med dine bilag, kravet til opbevaringspligten.  Har du indscannet dine bilag til e-conomic, kan disse udlæses under fanebladet -> Indstillinger -> Eksporter bilag.

Data skal udlæses, inden dit abonnement på e-conomic udløber.

Eksportér e-conomic data til et andet regnskabsprogram
Således er du heller ikke stavnsbundet hos e-conomic. Hvis du vil bruge et andet regnskabsprogram, kan du frit tage dine data med og indlæse disse i et andet system.

Hvad med fakturaerne?
De eksporterede filer opfylder opbevaringskravet, men hvis du gerne vil opbevare en grafisk kopi, fx hvis en kunde senere spørger til en fakturakopi, kan du eksportere alle fakturaer under fanebladet -> Faktura ->Arkiv. Du kan gemme 200 fakturaer i hver PDF-fil.

 

Svend Christiansen

Online regnskabsprogram
 

lukket
i Spørgsmål » Andet af (5.1k points)
status opdateret af

4 Svar

 
Bedste svar
Også her kan jeg gøre lidt reklame for vores nye kassekladde, hvor det inden for kort tid vil blive muligt at eksportere alle kolonner på alle lister, der vises i den nye grænseflade.

Mvh.

 

Tobias Ulldall-Espersen

Online regnskabsprogram
 

Spørgsmål af (4.1k points)
valgt som bedste svar af
Hej Svend

Det er super med eksportfunktionen, men der mangler en del kolonner når man eksporterer data. Fx. eksport af debitorkartoteket er der kun 18 kolonner hvorimord der er min 25 felter på en debitor.
Er det ligeledes ikke en komplet eksport af de andre tabeller?

mvh

Tue
Spørgsmål af (4.6k points)


Hej Tue,

Jeg har netop afsluttet tests af eksport af data, således vi kan få styr på hvilke felter der mangler og hvilke der er. Dette betyder helt sikkert at der kommer en opdatering, hvor alle felter kommer til at fremgå. Dette er endnu ikke prioriteret, men vi informerer selvfølgelige herom når det sker.

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Spørgsmål af (152k points)
Tak
Spørgsmål af (4.6k points)