Informizely customer feedback surveys

Syntes godt om funktion til indlæg/forslag

0
Det er en fantastisk godt koncept med en forum, og funktionen med at man kan se hvor mange der har læst et indlæg er rigtig god. Jeg savner dog en Syntes godt om funktion, hvor de andre brugere som læser et indlæg kan komme med en tilkendegivelse af at det er en funktion som de også gerne vil have, på den måde har i (og os andre) en godt indtryk af hvor mange af læserne syntes om forslaget, uden at de dog ønsker at skrive en kommentar. Denne funktion er nok især god i forbindelse med forslag til forbedringer.

Man kunne lave den mere eller mindre sofitikeret med en form for pointgivning som udtryk for hvor stor en betydning forslaget ville have for brugerne. Alternativt en Syntes godt om, Neutral og Syntes ikke om.
i Forslag » Andet af (4.6k points)
status opdateret af

5 Svar

Hej Tue

Rigtig godt forslag. Jeg vil kigge på enten at udvikle, eller implementere et modul som kan noget i stil med synes godt om eller synes ikke om.  
 
Derudover kan jeg fortælle dig at netop når det angår forbedringsforslag til selve e-conomic, kommer vi snart i luften med et system der hedder Uservoice - http://uservoice.com/. Denne app kan, som du nævner,  håndtere pointgivning af forbedringsforslag. I første omgang bliver dette på den nye kassekladde - http://www.e-conomic.dk/regnskabsprogram/udvikling/finans-funktioner.

Venlige hilsner
Forslag af (900 points)
Hej Thomas

Tak for svar. Lyder godt. Jeg ser frem til de nye initeritiver i laver.

mvh

Tue
Forslag af (4.6k points)
Synes godt om forslaget.....  

René Arpe

It-konsulent

Forslag af (17.3k points)
Et lille kig på hvordan det nye bliver.

(kan ses fra i morgen af, i den nye kassekladde) -

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)
Synes godt om det forslag

Mange hilsner
Susanne Røssell

Bogføring for små og mellemstore virksomheder og hjemmegjort e-conomic-nørd

Forslag af (15.8k points)