Informizely customer feedback surveys

Debitors navn+adresse/leveringsadresse til printer

0
Jeg savner en nem måde at exportere en debitors navn+adresse/leveringsadresse til en windows printer.
Vi bruger flere forskellige printere til fragtdokumenthåndtering hvor dokumentopsætningen ligger i en række worddokumenter.
Så - det er sådan set kun en copy/paste funktion i form af et ikon man kan trykke på som skal generere debitornavn og adressen/leveringsadressen.
Det må være noget rigtig mange har brug for - og jeres underleverandør der skulle kunne levere denne funktionalitet reagerer ikke på henvendelser.
Derfor - kan I ikke udvikle det selv?
MVH Søren Eriksen
i Forslag » Andet af (320 points)

5 Svar

Hej Søren,

Det er ikke noget vi har på tegnebrættet, da vi tidligere har hørt om folk der har haft succes med at bruge Adresselabel-modulet fra NGG International - http://www.e-conomic.dk/apps/kunder/adresse-label, men det er dem du har prøvet at fange - men ikke hørt fra?

mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)
Hej Steffen
Ja - det er dem (NGG - International). Jeg har mailet til dem uden respons. Jeg har telefoneret til dem og fået lovning på at blive kontaktet vedr. en løsning - det er jeg dog ikke blevet.
MVH Søren
Forslag af (320 points)
Hej Søren
Jeg undersøger lige sagen med NGG - vores kunder skal jo gerne kunne komme i kontakt med dem. Jeg vender tilbage, når jeg har fundet ud af mere.
MVH Tanja

 

Tanja Sørensen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (800 points)
Jacob Ipsen fra NGG har fortalt mig, at de har problemer med nogle af deres mailadresser. Så skal man have fat i NGG, så skriv direkte til Jacob på <a href="mailto:jacob@ngg-int.com">jacob@ngg-int.com</a>.  

 

Tanja Sørensen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (800 points)
Hej

Ved ikke om du har fået løst dit problem med label print, men hvis ikke så har vi (eKontoret - www.ekontoret.dk)  løsningen.

Vi har udviklet en label printerløsning til e-conomic. som dels gør det muligt på ad hoc basis at udprinte adressse og varelabels fra e-conomic, samt automatisk at udprinte adresse og/eller varelabels når der laves en faktura.

Eventuelt interesserede kan kontakte mig på naj@ekontoret.dk eller 22220011.

Mvh

Niels
Forslag af (1.7k points)