Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Debitors navn+adresse/leveringsadresse til printer

0
Jeg savner en nem måde at exportere en debitors navn+adresse/leveringsadresse til en windows printer.
Vi bruger flere forskellige printere til fragtdokumenthåndtering hvor dokumentopsætningen ligger i en række worddokumenter.
Så - det er sådan set kun en copy/paste funktion i form af et ikon man kan trykke på som skal generere debitornavn og adressen/leveringsadressen.
Det må være noget rigtig mange har brug for - og jeres underleverandør der skulle kunne levere denne funktionalitet reagerer ikke på henvendelser.
Derfor - kan I ikke udvikle det selv?
MVH Søren Eriksen
i Forslag » Andet af (320 points)

5 Svar

Hej Søren,

Det er ikke noget vi har på tegnebrættet, da vi tidligere har hørt om folk der har haft succes med at bruge Adresselabel-modulet fra NGG International - http://www.e-conomic.dk/apps/kunder/adresse-label, men det er dem du har prøvet at fange - men ikke hørt fra?

mvh

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)
Hej Steffen
Ja - det er dem (NGG - International). Jeg har mailet til dem uden respons. Jeg har telefoneret til dem og fået lovning på at blive kontaktet vedr. en løsning - det er jeg dog ikke blevet.
MVH Søren
Forslag af (320 points)
Hej Søren
Jeg undersøger lige sagen med NGG - vores kunder skal jo gerne kunne komme i kontakt med dem. Jeg vender tilbage, når jeg har fundet ud af mere.
MVH Tanja

  Tanja Sørensen Online regnskabsprogram   e-conomic support -  Din vej til vores support e-copedia - Opslagsværk om e-conomic e-conomic blog - Hold dig opdateret
Forslag af (800 points)
Jacob Ipsen fra NGG har fortalt mig, at de har problemer med nogle af deres mailadresser. Så skal man have fat i NGG, så skriv direkte til Jacob på <a href="mailto:jacob@ngg-int.com">jacob@ngg-int.com</a>.  

  Tanja Sørensen Online regnskabsprogram   e-conomic support -  Din vej til vores support e-copedia - Opslagsværk om e-conomic e-conomic blog - Hold dig opdateret
Forslag af (800 points)
Hej

Ved ikke om du har fået løst dit problem med label print, men hvis ikke så har vi (eKontoret - www.ekontoret.dk)  løsningen.

Vi har udviklet en label printerløsning til e-conomic. som dels gør det muligt på ad hoc basis at udprinte adressse og varelabels fra e-conomic, samt automatisk at udprinte adresse og/eller varelabels når der laves en faktura.

Eventuelt interesserede kan kontakte mig på naj@ekontoret.dk eller 22220011.

Mvh

Niels
Forslag af (1.7k points)