forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

EAN kunde med flere modtagere

0
Hej

Jeg har problemer med at sende feltet Deres ref til en kunde selv om jeg fint udfylder den i hver faktura. Jeg har ca. 10 forskellige attention personer og deres ref. Efter en snak med Jeres support får jeg at vide at problemet skyldes at ved EAN fremsendelse anvendes kun opsætningen af deres ref i debitorkartoteket. Eventuelle ændringer i fakturaens egen deres ref og attention anvendes ikke.

Først og fremmest synes jeg det er at vildlede mig som bruger når det samme felt deres ref kan opsættes generelt i debitorkartoteket og efterfølgende redigeres i fakturaen, men ikke bliver brugt. Det var meget vanskeligt at gætte for mig, men tak til support for den information.

Dernæst så har jeg så et problem med at kunne styre mine fakturaer til de forskellige modtagere hos kunden. Support foreslog at jeg gik ind i debitorkataloget og ændrede referencepersonen for hver faktura. Hun kunne dog godt se at det var lidt af en meget besværligt og uhensigtsmæssig løsning. Men det er jo så det der kan lade sig gøre i dag.

Endeligt forsøgte jeg så blot at lade feltet stå tomt, men så kan fakturaen ikke sendes som EAN. Jeg får dog ingen forklaring på dette, men igen tak til Jeres support for at forklare dette for mig.

mvh.

jpkvols
spurgt 14 Mar, 2012 i Forslag » e-conomic generelt af jpkvols (120 points)

1 Svar

Hej,

Faktisk så kan det godt lade sig gøre, at man kan ændre dette på den enkelte faktura, alt efter hvem man sender den til.

Hvis du har oprettet en kunde, og ikke har en kontaktperson direkte på debitoren, men oprettet f.eks. 10 kontaktpersoner til, så vil du på fakturaen kunne skrive den rigtige kontaktperson - og det vil også slå igennem på fakturaen. Så lad mig afvise det min kollega har sagt, og bekræfte at man KAN ændre det på den enkelte faktura, uden af skulle ændre det på debitoren.

Har ovenstående været med til at afklare det?

Det må ikke stå tomt, da det offentlige kræver at man skal have et EAN nr. og en kontaktperson på, for at modtage en faktura. Det er sådan det er lavet - se kravene om EAN fakturaer her. - http://wiki.e-conomic.dk/faktura/elektroniske-regninger-foer-du-kan-sende-en-e-faktura

mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 14 Mar, 2012 Forslag af Steffen E (151,510 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”