Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Dynamiske felter i email emnefelt og faktureringstekst

+1
Hej

1.Er det muligt at få en genvejstast til hvilke dynamiske felter der er mulig at bruge ved afsendelse af email?
Fx. ønsker jeg at ved afsendelse af bestilling til min leverandør, så skal ordrenr. (og IKKE bestillingsnr) stå i emne feltet.

2. Er det muligt at vælge et dynamisk felt til faktureringsteksten ved debitorfakturaer?
Sådan at under debitoropsætning og Bogføringstekst for fakturer at man kan vælge fx. [debitornavn] og [debitornr].

Venlig hilsen
Grith Kristensen
i Forslag » Andet af (760 points)

2 Svar

Hej,

1) Ikke rigtig. Den vil dog huske det du har skrevet sidst, netop under tilbudet, ordren, bestillingen og lign.. Du kan evt. bookmarke/bogmære/foretrukne vores side om emne og brødtekst - http://wiki.e-conomic.dk/faktura/emne-og-broedtekst - her fremgår de dynamiske felter nemlig også.

2) Der er der desværre ikke. Det er et forslag vi faktisk har fået tidligere også, så det ligger som et forbedringsforslag. Og nu har vi jo 1 mere der ønsker det    Skulle der være andre så er de selvfølgelig også velkommende.

mvh

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)
Ønsker ligeledes mulighed for at skrive en dynamisk tekst ligesom der er ønsket i punkt 2.
Forslag af (1.2k points)
Jeg er enig med birkelund. Jeg ønsker også mere funktionalitet vedr. dynamiske felter. F.eks. kunne jeg godt tænke mig at jeg, når jeg sendte faktura på email, automatisk sendte kundens indkøbsordre- eller rekvnr. med i emnelinien.

Feks: "Faktura [FakturaNr] vedr. Rekv.nr. [RekvisitionsNr]

 - Anders
Ønsker også mulighed for at pdf-filen automatisk NAVNGIVES med fakturanr og faktura dato (pt er det aftalenr, dato og et løbende nr? det giver ingen mening for hverken os eller kunden) samt faktnr i EMNELINIEN ved email.

vh Susan