Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Sammenlægning af debitorer

+1
Hej

jeg kunne godt tænke mig muligheden for at kunne sammenlægge debitorer og faktisk og varer.

hvis man er kommet til at oprette en kunde på 2 forskellige numre og man har bogført på dem begge er fejlen så vidt jeg kan finde ud af ikke til at rette.

Evt skulle man kunne rette det ene nummer til det andet og der kunne kommer en boks der siger debitoren findes i forvejen vil sammenlægge de 2 konti?
i Forslag » Andet af (1.1k points)
lukket af 🔒

1 Svar

Hej,

Tak for dit forslag. Vi har ingen planer om dette som tingene er nu. Jeg vil lige høre om nedenstående mulighed kunne være et forslag? Det kan i hvert fald lade sig gøre sådan.

Det jeg vil anbefale dig at gøre at rykke alle posteringerne fra en debitor til en anden. Dette kan gøres vha. af flere ting.

1. Lav kreditnotaer på den ene debitor (skal ej sendes til kunden) - http://wiki.e-conomic.dk/faktura/kreditnota
2. Lav fakturaer igen på den anden debitor
3. Bogfør/ryk debitor indbetaling (her kan du laver omposteringerne så det kommer over på den anden debitor)

Så vil du herefter kunne tage en rapport, hvor du kan se salg på debitorer og varer.

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)