Rabat i kroner

+6
Nogen gange ville det være en kæmpe fordel at kunne lave en faktura med rabatbeløb for hver linie. Hvis man nu f.eks. har aftalt med kunden at slå 1000 kr. af, og det svarer til 7,5245%

-dennis
i Forslag » Andet af (1.1k points)
status opdateret af
Ja vi mangler at kunne give kr. i rabat.

Vi sælger palle varer og giver eks. kr. 75 i rabat pr palle og det er vigtigt at kunne vise kunden hvad der spares.

Og ja jeg har oprettet et varenr. til visning af rabat, men da vi har forskellige varetyper skal der oprettes rabatvarenr. pr type og samtidit skal der tastes i linjen "Rabat ved levering af xx paller" og "tastes/regnes" pris.

Jeanette Andersen
Vi mangler absolut at kunne give rabat som linierabat i kr. Workaround med en "rabatvare" er ikke gangbar pga. DB problematikken som beskrevet tidligere.
Vi har også behov for denne funktionalitet!

14 Svar

Hej Allan,

Som du selv skriver så er det forslået andet steds også, hvorfor jeg har lagt de 2 ønsker sammen.

Der er ikke noget nyt for nu, men vi hører jo stadig gerne fra andre med samme ønske.

Vi har en udfordring/vi er i tænkeboksen/design mode over hvordan og hvorledes vi skal gribe alt dette an med rabatten. Som i måske ved, så er der også nogle rabatmuligheder i forbindelse med tillægsmodulet lager. Vi overvejer (stadig) om vi skal rykke denne funktion til det alm. e-conomic, og om der er noget vi skal ændre i denne forbindelse, og i så fald hvad.

Vi vil rigtig gerne samle alt med rabat til samme tid, så vi gennemgår alle ting i denne forbindelse, så vi sikre os vi får gjort det på den rigtige måde.

Vi er endnu ikke kommet så langt i processen.

mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)
Hej E-conomic

Debatten er 2011 og i 2013 sættes den til "Implementeres ikke" og der henvises stadig til den, når folk spørger ind til rabat-emnet. I dag skriver vi 2016.

Det er ikke mindre end skandaløst at E-conomic står så fast på, at havde online-markedets dårligste håndtering af rabatter. Man kunne hurtigt tro at rabatter ikke er relevant for E-conomic's 100.000 kunder.

Ja, der workarounds og dem anvender vores eco-kunder, fordi intet andet kan lade sig gøre, men hvor er det bare gennemført dårlig at noget så vigtig som en rabat ikke håndteres mere fleksibelt i e-conomic.

Flere af vores kunder har webshop-systemer, hvor kunderne får %-rabatter og vi er nødt til at køre det ind som en ekstra varelinje for at undgå differencer samt gøre det synligt at der er tale om at "kunden har fået sin rabat" (så de ikke ringer til kundeservice hos eco-kunderne og spørger til deres manglede rabat... som så ikke mangler alligevel).

Jeg taler på vegne af fleres eco-kunder, som ryster på hovedet ved argumentation for, at e-conomic skal vedblive med at have så simpel en rabat håndtering 5 år efter, at forslaget blev stillet.

Med venlig hilsen

Jens Kirk

Webkonsulenterne

Forslag af (8.1k points)
opdateret af
Vi er nogen der har forsøgt at overbevise e-cnomic om denne funktion i årevis, men man siger at kunderne ikke har behov for det.

E-conomic har ingen løsning alle de krumspring i forsøger at overbevise os om med spcial varenummer til rabat osv. dur ikke det ødelægger data grundlaget og det er fusk.

lav nu den rabat i kroner, se alle dem der efterlyser det.
Forslag af (2.9k points)
Hej alle

Vi har et rabat kartotek samt en ordreregistrerings app til e-conomic - her vil der være mulighed for på varelinieniveau at taste en rabat som et kr. beløb.

Vil i have en snak så kontakt mig på telefon eller mail php@itnvision.dk eller 7015 7600

Med venlig hilsen

Per Holm-Pedersen

facebook.com/itnvision
Forslag af (18.2k points)