Informizely customer feedback surveys

Nye momskoder til fjernsalg til EU-lande - nye regler 1/7 2021

+4
Hej

Opretter e-conomic nye momskoder på momssatser i øvrige EU-lande?

Pr. 1/7 2021 træder der jo nye regler i kraft ved fjernsalg/websalg til andre EU-lande, hvor man via MOSS, Moms-One-Stop-Shop systemet skal indberette og afregne moms til de andre EU-lande.

Vi har så behov for at bogføre salget på nye momskoder med de forskellige momssatser, der findes i EU.

Det ville være rart for alle med standardiserede momskoder, så man ikke er i tvivl, uanset hvis e-conomic aftale man arbejder på.

Derudover vil hver bruger heller ikke selv manuelt skulle oprette alle de nye koder.

Hvis momskoderne bliver oprettet kan vi selv bagefter pege på de balancekonti vi ønsker momsen bogført på.

Mvh.

A.W.A.
i Spørgsmål » Salg af (1.2k points)

1 Svar

Hej A.W.A og mange tak for dit forslag,

Vi er opmærksomme på de nye regler og i skrivende stund er vi ved at planlægge udviklingen i Q2. Forslaget her er en af dem, som er oppe at vende, men for nu er den endelige prioritering ikke lavet og derfor kan jeg ikke sige noget konkret på nuværende tidspunkt.

Jeg vil henvise til det andet indlæg du har kommenteret på for yderligere opdateringer. Hvis du er i tvivl, så kan du se indlægget her: https://forum.e-conomic.dk/35426/one-stop-moms-nye-regler-2021

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Jesper Mieritz</b></p> <p dir="ltr">Knowledge Manager, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Spørgsmål af 🔒 (102k points)