Elektronisk faktura til Sverige og Norge

0
Hej E-conomic,

Jeg ønsker at inderligt at kunne sende elektroniske faktura til vores nabolande uden at skulle anvende Sproom - er der fremtidsudsigter til at i sørger for dette?
i Forslag » Andet af (120 points)

2 Svar

Hej JUC

Tak for dit input. Vi tror lige som dig på at e-fakturering landene imellem bliver fremtidens måde at fakturere på, så jeg det er bestemt noget vi har med i vores overvejelser. Dog har vi endnu ikke en dato for hvornår dette kommer til at ske i e-conomic. Det kan være i år, men som sagt er der pt. ingen konkrete planer.

Med venlig hilsen

 

Tabita Edith Lorenzen

Wow Hero & TopGun, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (25.4k points)
Hej JUC,

Hos itn|vision tilbyder vi en EDI-løsning med integration til e-conomic. Vores EDI-løsning gør det muligt for dig, at kunne sende elektroniske dokumenter til dine kunder. De elektroniske dokumenter kan være ordre, ordrebekræftelser og fakturaer.

Du er velkommen til at kontakte os på mail: salg@itnvision.dk eller på tlf.: 70 25 76 00, hvis du kunne være interesseret i at høre mere.

Med venlig hilsen
Ida/itn|vision aps

Med venlig hilsen Ida Marie Middelhede Marketingkoordinator Telefon: +45 7025 7600 | Web: www.itnvision.dk Lille Borgergade 19 1 tv. | 9400 Nørresundby |Tilmeld nyhedsbrev: www.itnvision.dk/nyheder
Forslag af (560 points)