Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Elektronisk faktura til Sverige og Norge

0
Hej E-conomic,

Jeg ønsker at inderligt at kunne sende elektroniske faktura til vores nabolande uden at skulle anvende Sproom - er der fremtidsudsigter til at i sørger for dette?
i Forslag » Andet af (170 points)

2 Svar

Hej JUC

Tak for dit input. Vi tror lige som dig på at e-fakturering landene imellem bliver fremtidens måde at fakturere på, så jeg det er bestemt noget vi har med i vores overvejelser. Dog har vi endnu ikke en dato for hvornår dette kommer til at ske i e-conomic. Det kan være i år, men som sagt er der pt. ingen konkrete planer.
Forslag af 🔒 (55.9k points)
Hej JUC,

Hos itn|vision tilbyder vi en EDI-løsning med integration til e-conomic. Vores EDI-løsning gør det muligt for dig, at kunne sende elektroniske dokumenter til dine kunder. De elektroniske dokumenter kan være ordre, ordrebekræftelser og fakturaer.

Du er velkommen til at kontakte os på mail: salg@itnvision.dk eller på tlf.: 70 25 76 00, hvis du kunne være interesseret i at høre mere.

Med venlig hilsen
Ida/itn|vision aps

Med venlig hilsen   Ida Marie Middelhede Marketingkoordinator   Telefon: +45 7025 7600 | Web: www.itnvision.dk Lille Borgergade 19 1 tv. | 9400 Nørresundby |Tilmeld nyhedsbrev: www.itnvision.dk/nyheder
Forslag af (640 points)