Eksporter enkelte bilag

0
Det vil være smart, hvis man kunne plukke enkelte bilag ud i eksporter bilag - hvis f.eks. SKAT har bedt om at se bilag.

Som regel ligger de 5 bilag, som SKAT ønsker ikke i rækkefølge. De har måske bedt om bilag 100, 105, 117 og 125, så vil det ikke være smart, hvis man "kun" kan hente alle 25 bilag, når de kun har bedt om 5.

Jeg tænker lidt ligesom, man kan vælge at udskrive enkelte sider, når man vælger print - Bilagsnumre adskilt af et komma.
i Forslag » Andet af (390 points)

2 Svar

Hej og tak for dit forslag,

Ved at søge de enkelte bilag frem, så kan du trykke på 'vis bilag' og så downloade dem enkeltevis. Det er altså ikke under eksporter bilag, men ved at søge posteringen frem under -> regnskab -> søgning og lister -> posteringer (find bilag).

Hvordan vil det virke for dig? :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (93.1k points)
Hej Jesper

Det vil virke besværligt.

Hvis SKAT ønsker at se f.eks. 50 bilag, hvilket ikke er usædvanligt, så ville det være rigtig nemt, hvis man kunne downloade alle 50 bilag på én gang ved at vælge bilagsnumre adskilt med et komma under eksporter bilag.

Den løsning du beskriver er jo den jeg benytter nu, og som tager oceaner af tid, da de skal downloades enkeltvis.

De bedste hilsner

Lone
Forslag af (390 points)