Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




E-mail til kunde og faktura e-mail

0
Hej,

Jeg har endelig langt om længe givet mig i kast med fremsendelse af fakturaer på e-mail direkte fra E-conomics og med min allerførste faktura fik jeg et andet resultat end forventet til trods for at jeg havde taget alle forholdsregler:

Under oprettelse af debitor er der et felt, der hedder Faktura-e-mail, hvori jeg tastede e-mail adressen på modtagerens bogholderiafdeling. På samme faktura havde jeg også en kontaktperson oprettet med e-mail, men i attention feltet.

Fakturaen gik til attentionpersonen og IKKE til adressen tastet i Faktura-e-mail feltet, hvilket var stik imod, hvad jeg havde forventet. Dette kunne jeg først se under afsendte mail. Det havde været rart, hvis jeg kunne have set modtageadressen inden afsendelsen.

Hvad er dette Faktura-e-mail felt til, hvis ikke til fakturamodtager?

Mvh

Karin
lukket
i Spørgsmål » Andet af (170 points)
gen-kategoriseret af 🔒

1 Svar

 
Bedste svar


Hej Karin,

Jeg forstår din undren. Det er faktisk således at attention personen på fakturaen vil overtrumfe den indtastede e-mail. Dette kan man dog slå fra, og det gør man under fanebladet faktura og debitoropsætning. Her vil du så kunne et flueben i Send altid til kundens e-mailadresse:. Så vil du altid sende til den e-mail der hedder Faktura e-mail.

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (152k points)
valgt som bedste svar af 🔒