Fordeling i bankafstemning

0
Hej Economic

Jeg har gennem det sidste 2 år benyttet jeres platform flittigt og arbejder næsten 30 timer om ugen i det. Jeg undrer mig over i ikke har lavet en fordelingsnøgle ind i bankafstemningsmodulet. Jeg tænker det vil være nemt og hurtigt at udvikle dette forslag så tænker/håber det er noget i vil gøre hurtigst mulig, da det vil være en væsentlig tidsbesparende funktion til os der bogfører ud fra banken. Ellers skal man først føre beløbet til kassekladden og derefter fordele.

Håber det kan lade sig gøre. Ser frem til at høre fra jer.
På forhånd tak :)
i Forslag » Bogføring af (120 points)

2 Svar

Hej Niba

Tak for dit indlæg. Du har ret i, at posteringerne skal over i kassekladden før man kan bruge fordelingsnøglen.

Kan du uddybe lidt, hvorfor du mener det er tidsbesparende at gøre det fra Bankafstemningen istedet for inde fra kassekladden ?

Venlig hilsen/Best regards

 

Susan Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

siden Forslag af (28.8k points)
Hej,

Du har så evig ret - det er en af mine kæpheste, som jeg har trukket frem mange gange. Det giver meget ekstra arbejde at skulle gå over i kassekladden bagefter og så derfra bruge fordelingsskabelonen. Men hvad der er lige så slemt er jo at du skal flytte bankkontoen op i konto og vende fortegn inden du kan bruge fordelingsskabelonen - det er svært for en bruger at forstå. Jeg kan love jer for at fordelingsskabelonen bliver brugt rigtig meget ude i det virkelige liv. På rigtig mange regninger er der beløb med og uden moms, leasingydelser der skal fordeles ud på forskellige biler, kreditforeningsydelser der skal fordeles på rente og afdrag ... og jeg kunne blive ved

Jeg håber virkelig at der kommer opbakning så vi snart kan få løst denne hurdle

Hilsen Susan
siden Forslag af (1.3k points)