Fordeling af transaktion i bankafstemningen ved overførelse til kassekladde

+7
Hej E-conomic,

Jeg arbejder for revisionsselskabet BDO i Svendborg og tror jeg taler for alle mine kolleger når jeg siger at modulet bankafstemning er et fantastik redskab til både revisor og erhvervsdrivende.
 

Med udgangspunkt i vores erfaringer inden for bogføring vil vi derfor gerne komme med et forslag der kunne gøre det endnu mere brugbart.

Bankafstemningen tillader at man kan vælge ikke-afstemte transaktioner i bankafstemningen, kontere dem og derefter overføre dem til kassekladden, men indtil videre har man kun kunne tildele transaktionen et kontonr. således at posteringen i kassekladden bliver til en konto til modkonto postering. Selvom dette er tilstrækkeligt for de fleste transaktioner, vil man som bogholder uundgåeligt møde transaktioner det skal deles op mellem flere forskellige konti. Der kan eksempelvis være til rykkergebyr, lønninger eller varekøb af forskellige kategorisering, bare for at nævne nogle få.

Vi vil derfor gerne forslå at man gøre det muligt for brugeren at fordele transaktionen over flere forskellige konti mens man kontere dem i bankafstemningen. I praksis forstiller vi os noget lignende "fordeling" i kassekladden ved siden at modkontoen.

Vi er af den overbevisning om at dette virkelig vil skabe værdi for bankafstemnings-modulet i e-conomic, for både revisor, bogholder og erhvervsdrivende.

Vi håber at vores forbedringsforslag lyder spændende og at I vil overveje hvad vi har skrevet. Hvis der er behov for nærmere uddybelse af det ovenstående er I velkommen til at kontakte mig.

mvh.
Simon Fiil Petersen
BSO ambassadør i BDO Svendborg
i Forslag » Andet af (190 points)

1 Svar

hej Simon

Tak for dine roser, det varmer alt sammen, det er dejligt at I generelt er glade for e-conomic og bankafstemningen.

Vi har hørt forslaget før og vil tage det med i vores overvejelser til fremtidig udvikling, så må vi se på hvor teknisk krævende det er at implementere og hvornår det evt. kan ske.

Venlig hilsen/Best regards

 

Tabita Edith Lorenzen

Wow Hero & TopGun, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (18.8k points)