forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Fordeling af transaktion i bankafstemningen ved overførelse til kassekladde

0
Hej E-conomic,

Jeg arbejder for revisionsselskabet BDO i Svendborg og tror jeg taler for alle mine kolleger når jeg siger at modulet bankafstemning er et fantastik redskab til både revisor og erhvervsdrivende.
 

Med udgangspunkt i vores erfaringer inden for bogføring vil vi derfor gerne komme med et forslag der kunne gøre det endnu mere brugbart.

Bankafstemningen tillader at man kan vælge ikke-afstemte transaktioner i bankafstemningen, kontere dem og derefter overføre dem til kassekladden, men indtil videre har man kun kunne tildele transaktionen et kontonr. således at posteringen i kassekladden bliver til en konto til modkonto postering. Selvom dette er tilstrækkeligt for de fleste transaktioner, vil man som bogholder uundgåeligt møde transaktioner det skal deles op mellem flere forskellige konti. Der kan eksempelvis være til rykkergebyr, lønninger eller varekøb af forskellige kategorisering, bare for at nævne nogle få.

Vi vil derfor gerne forslå at man gøre det muligt for brugeren at fordele transaktionen over flere forskellige konti mens man kontere dem i bankafstemningen. I praksis forstiller vi os noget lignende "fordeling" i kassekladden ved siden at modkontoen.

Vi er af den overbevisning om at dette virkelig vil skabe værdi for bankafstemnings-modulet i e-conomic, for både revisor, bogholder og erhvervsdrivende.

Vi håber at vores forbedringsforslag lyder spændende og at I vil overveje hvad vi har skrevet. Hvis der er behov for nærmere uddybelse af det ovenstående er I velkommen til at kontakte mig.

mvh.
Simon Fiil Petersen
BSO ambassadør i BDO Svendborg
spurgt 5 dage siden i Forslag » e-conomic generelt af sif (120 points)

Venligst log på eller opret profil for at svare på dette indlæg.

overvejes× 117
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”