Send os feedback på afsendelse af e-faktura

–1

Vi ser i fremtiden et stort potentiale i at sende faktura elektronisk.

Derfor vil vi meget gerne høre, hvad der er vigtigt for jer. Vi ønsker at inddrage jeres tanker omkring hele ideen, så vi får lavet den bedst mulige løsning. 
Der er forskellige fordele ved at sende faktura elektronisk, men måden at sende dem på og hvad der er vigtigt kan være forskellig for jer. I har allerede mulighed for at sende e-faktura i dag, så I må gerne tage udgangspunkt i det I kender i dag, men I er også velkommen til at komme med helt nye input, som ikke er del af den måde vi sender på i dag.

En af de ændringer vi kommer til at lave nu er, at vi med en ny service laver et tjek via SPROOM på modtagers CVR-nummer eller EAN/GLN-nummer. Hvis modtager har valgt at modtage e-faktura på nummeret, så vil vi helt automatisk sende din faktura som e-faktura.

Nu har I derfor muligheden for at byde ind med alle de aspekter af afsendelse af e-faktura I kan komme i tanke om. 

Vi håber I er åbne for at tage en dialog omkring hele ideen her på indlægget, så vi har en transparent og værdiskabende proces.

Vi ser frem til at høre fra jer smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
i Spørgsmål » Salg af (91k points)
vises igen af
Hej

Jeg er fuldkommen enig med de som skriver at det burde være den omvendte rækkefølge når i ændrer/forbedrer noget.

I stedet for at i bare tilretter systemet, og så skal man pludselig fravælge, ville det være noget mere brugervenligt hvis man kunne få oplysning om mulige forbedringer og så selv tilvælge dem. Vi har også oplevet mange kunder som skrev at de ikke havde modtaget vores faktura, hvilket de kunne se efter vi udsendte kontoudtog. De var så sendt som e-faktura hvilket de slet ikke var interesseret i og vi måtte gensende som pdf i mail.

Det er et ekstra arbejde hver gang man fakturerer nu, så skal du tjekke om der rent faktisk står EAN nr. på din kunde og hvis ikke skal du sætte X så ikke den sender EAN. Det kan man jo ikke huske for ca. 2000 kunder.

Mvh. Marianne

5 Svar

Dette har ikke så meget med afsendelsen at gøre.

Jeg vil bare gøre opmærksom på at brugen af E-faktura i e-conomic er meget ensporet i den ikke har mulighed for forhåndsvisninger Se forskellen i INbox på PDF fakturaer og E-fakturaer.Her vil forskellen være tydelig hvis afsender IKKE sender en pdf faktura med, hvad min erfaring siger mig der kun er ganske få der gør.

Og dem jeg har set gøre dette har brugt E-conomic. smiley

Dem der ikke bruger E-conomic vedhæfter ikke pdf´en dermed bliver der kun lavet en teknisk genereret fil som man kun kan se ved at åbne eller have bogført.

Det ville være meget mere flexcibelt hvis man kunne se denne genererede fil når man ville se bilag eller bogføre under regnskab - kassekladde i disse tilfælde kan jeg kun se et blankt papir eller med E-logo.

Ser frem til at høre tilbage vedr. dette. laugh

Hilsen Malene

Spørgsmål af (250 points)
Ønsker en enkelt måde at afsende EDI faktura til kædekunder i Danmark uden at skulle betale for dyre løsninger hos jeres eksterne partnere - men det sker jo nok ikke ...
Spørgsmål af (270 points)
Er desværre blevet kontakte af flere store kunder som oplyser de vil ikke downloade noget som helst fra nettet på den måde det opfordres til i den udsendte mail.

Havde ikke selv set hvad man sender til kunderne, men det har jeg nu og jeg forstår dem godt, magen til reklame for et helt andet firma har jeg da aldrig set før.

Hvorfor vedhæftes fakturaen ikke således de selv kan vælge?

PS - ikke alle bruger ordrenummer, så det ser noget pøjet ud, når der står "har sendt dig faktura xxxx (vedr. ordrenummer n/a)... giv os mulighed for selv at bestemme hvad der skal stå i den mail!

Men igen som sagt - lige som dengang I fjernede PDF fremvisning af leverandør fakturaer - det er ikke særligt kunde venligt...
Så venligst få opdateret i en fart til noget pænt og funktionellet

Mvh. Torben
Spørgsmål af (580 points)
opdateret af
Fra Sproom kan man også sende faktura i EHF format til sine norske kunder.
Jeg tænker, at det må være en lavthængende frugt snart at få lavet integrationen sådan at vi E-conomic brugere kan sende EHF faktura til norske kunder på en simpel måde direkte fra e-conomic.
Spørgsmål af (140 points)
Hermed feedback.

Det er et problem at den automatisk sender e-faktura til alle kunderne. Vi sender mange fakturaer hver måned og man kan ikke bare slå det til og fra når der er mange der bogføres samtidig.

Så som standard skal det være slået fra og så kan man selv gå ind på kunden og aktivere det. Det har givet os en masse problemer og vi har måtte gå alle kunderne igennem og slå det fra på dem, da de ikke forstår, at der kommer en mail fra Sproom, hvilket i heller ikke har skrevet nogen steder.

Det er fint man kan, men det skal være den omvendte rækkefølge, at man selv krydser af om de ønsker det. Og at den sender mail fra Sproom er ikke fedt..
Spørgsmål af (480 points)