Kronologisk saldo i kontokort

+2

Kontokortet viser som standard FORKERTE saldi udfor transaktioner! 

Aktuelt regner saldoen sammen oppe fra og ned, uanset kronologien for transaktioner. 

Den egentlige saldo vil derfor stå ud for den nederste postering, uanset om det er den ældste eller den nyeste.

Jeg vil klart anbefale at saldoen vises kronologisk, så andre undgår at rive sig i håret over ikke at kunne læse kontokortet. 

i Forslag » Andet af (190 points)

1 Svar

Hej Lasse,

Mange tak for dit indlæg.

Hvor præcist er det du mener den viser forkert? Er det under regnskab - kontoplan -kontokort? eller er det en rapport over kontokort?

Men kan jo umiddelbart selv sortere under regnskab ift. dato eller andet. Mens i rapporter gør den det som udgangspunkt efter dato?

Så skal lige forstå præcist hvad du mener? Derudover så laver den en saldo ud fra den linje der står til venstre derfor.

Ser frem til at høre nærmere.

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13k points)
Hej Tobias

De forkerte saldi jeg ser vises under regnskab - kontoplan -kontokort. Du kan selv tjekke det.
Det jeg efterspørger er en kronologisk optælling. Det andet er vildledende.
I kan også ændre overskriften til "optælling", som beskriver hvad der reelt sker i kolonnen.

Venlig hilsen Lasse
Ja, okay. Så du mener det her: https://www.screencast.com/t/tAguc9LB

Jeg er godt klar over det kan give forvirring hvis man sortere på forskellige ting, men saldo er vel blot forskel mellem debet og kredit, så der er vel ikke krav til at det skal være kronologisk? :-)

Men enig, har selv været forvirret over det et par gange i vores egen fakturering, når man kommer til at sortere efter det forkerte.
Hvis systemet har en kolonne, der hedder saldo, og den er udfyldt, så skal den være sandfærdig. Alt andet  er "dumt" og ubrugeligt.

Hvis du ikke ved, hvad en saldo bruges til, så er du gået glip af noget. Bl.a. i afstemning af en debitor-, kreditor- eller bankkonto. Åbne poster kan være meget godt, men er der rod i systemet, så er en saldoafstemning på bestemte datoer uundværlig. Du lyder desværre som nogle af de yngre ministre i den nuværende regering: Fuld af teori, men ingen praktisk erfaring.  Jo mere teori, des mere forvirring og usikkerhed. Det er måske lidt hårdt sagt, men sådan er virkeligheden. Derfor: Få så den kolonne til at fungere - eller afskaf den. Derefter har du kun en saldo:  Debet + kredit. Men hvad kan du bruge det til?