forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

eksporter bilag

0
Det kunne være rart om man kan downloade mange bilagsfiler på en gang i stedet for at skulle klikke og downloade enkeltvis.  mere praktisk om man kan markerer et antal og downloade dem på en gang.  på den måde er det muligt at holde hvert bilagsnummer samlet uanset hvo rmange ark der er i det og samtidig bevare bilagsnumrene som fil navn.  Det vil gøre det meget nemmere når  man eks har en periode der er udtrukket til kontrol.  så kunne det være rart om man blok kunne aflverer bilagene  på en usb stik uden at skulle bruge tid på at " ordne" dem igen, som man skal hvis man downloader en fil med mange bilag i

Viden er - at vide hvor viden er
spurgt 4 dage siden i Forslag » e-conomic generelt af NEMkontoret (140 points)

1 Svar

Hej og tak for dit indlæg

Som jeg forstår det, er det de bilag der er vedhæftet til dine posteringer du gerne vil downloade ?

Du kan downloade 100 bilag ad gangen, hvis du går til det orange tandhjul og alle indstillinger og til venstre under Eksporter bilag. Her vælger du 100 i Antal bilag pr. fil, så du får så meget med som muligt. Du kan evt. også vælge Regnskabs år og bilagsinterval, hvis du har flere end 100 bilag pr. år.

Du kan så gemme disse på en usb nøgle. Bilagsnummer vil være synligt på selve bilaget.

Du må endelig komme tilbage, hvis jeg har misforstået dit indlæg

Rigtig god dag til dig

Venlig hilsen/Best regards

 

Susan Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

besvaret 3 dage siden Forslag af Susan Jensen (26,980 points)
Det  ved jeg skam godt og er ikke det jeg efterlyser, så det har du misforstået,

 Jeg har behov for at kunne downloade filer der passer til det enkelte bilag,  med bilagsnummer på  og for at kunne det er jeg tvunget til at sidde og trykke på hver enkelt for at få dem ned så bilag og bilagsnummer passer sammen.  

På den måde du foreslå hænger de jo sammen alle sammen og så skal jeg efterfølgende sidder og adskille bilagene,  alt efter om der er 1, 2 eller flere ark til hvert bilagsnummer,  det er jo total  uhåndterbart
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”