forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Undlad at genindlæse kassekladden ved opdateringer

0
Hvis man sidder med mange posteringer i kassekladden og f.eks. trækker et bilag ind på en postering (hvilket er super smart i øvrigt), så er det drønirriterende at den genindlæse alle posteringerne og hver anden gang (ca.) springer til toppen af kassekladden.

Oplever også denne genindlæsnings-"fejl" når jeg åbner et pop-up-vindue med detaljevisning af postering og trykker "Gem".

Tænker det må være muligt at lave det lidt mere moderne :-)
spurgt 7 Feb i Forslag » e-conomic generelt af lpa (180 points)
status opdateret 4 dage siden af TobiasPinndal

1 Svar

Hej og mange tak for dit forslag. :-)

Er rigtigt glad for at du syntes de nye funktioner er smarte. :-)

Problemet med at den hopper op i toppen, er jo fordi den skal genindlæse siden, da den skal registrere at der er kommet et bilag på. Alternativet ville være at man ikke kunne se hvilke posteringer man har tilføjet bilag til.

Derfor kan vi desværre ikke gøre noget ved dette, måske man i stedet kan dele sine posteringer op i flere kassekladder, eller sortere efter andre parametre, eller bogføre lidt af gangen, og på den måde omgå det.

Jeg forstår desværre ikke det andet problem med fejl ved pop up vinduer, det har jeg ikke oplevet, så hvad gør du præcist når denne fejl opstår?

Ser frem til at høre fra dig. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 14 Feb Forslag af TobiasPinndal (5,600 points)
Hej Tobias,

Tak for svar.

Jeg er lidt uenig med dig i dit argument for hvorfor den behøver at genindlæse :-)

Let forenklet, så kan man sagtens i en moderne web-applikation genindlæse de underliggende data uden at genindlæse hele siden (hvilket er det i gør). Det var faktisk en stor ting, da man begyndte at gøre det i web-apps for over 10 år siden :-D

Snak lige med din udvikler, jeg er sikker på han forstår, men jeg er også sikker på at han har en teknisk forklaring på hvorfor i reloader? Spørgsmålet er bare om det er godt nok, hvis I gerne vil være up front moderne :-D

Jeg har lavet en screen recording af det problem (det sidste) du ikke lige forstod. Er der et privat sted jeg kan dele den med dig (ønsker ikke at dele mit regnskab her)?

vh Lars
Hej igen Lars,

Tak for din forståelse og din uddybende forklaring af situationen på det tekniske, det giver selvfølgelig mening, at man ikke behøver at opdatere hele siden, men enkelte dele. Jeg vil prøve at tage det op med en udvikler, og forhøre mig om hvor omstændigt dette kunne være.

Hvis du sender filen til info@e-conomic.dk, og henviser til forum, så vil jeg tage et kig på den der. :-)

Ser frem til det. :-)
Super. Har sendt videoen.
overvejes× 107
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”