Informizely customer feedback surveys

Undlad at genindlæse kassekladden ved opdateringer

0
Hvis man sidder med mange posteringer i kassekladden og f.eks. trækker et bilag ind på en postering (hvilket er super smart i øvrigt), så er det drønirriterende at den genindlæse alle posteringerne og hver anden gang (ca.) springer til toppen af kassekladden.

Oplever også denne genindlæsnings-"fejl" når jeg åbner et pop-up-vindue med detaljevisning af postering og trykker "Gem".

Tænker det må være muligt at lave det lidt mere moderne :-)
i Forslag » Andet af (180 points)
status opdateret af
trist... og umoderne.

1 Svar

Hej og mange tak for dit forslag. :-)

Er rigtigt glad for at du syntes de nye funktioner er smarte. :-)

Problemet med at den hopper op i toppen, er jo fordi den skal genindlæse siden, da den skal registrere at der er kommet et bilag på. Alternativet ville være at man ikke kunne se hvilke posteringer man har tilføjet bilag til.

Derfor kan vi desværre ikke gøre noget ved dette, måske man i stedet kan dele sine posteringer op i flere kassekladder, eller sortere efter andre parametre, eller bogføre lidt af gangen, og på den måde omgå det.

Jeg forstår desværre ikke det andet problem med fejl ved pop up vinduer, det har jeg ikke oplevet, så hvad gør du præcist når denne fejl opstår?

Ser frem til at høre fra dig. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (20.1k points)
Hej Tobias,

Tak for svar.

Jeg er lidt uenig med dig i dit argument for hvorfor den behøver at genindlæse :-)

Let forenklet, så kan man sagtens i en moderne web-applikation genindlæse de underliggende data uden at genindlæse hele siden (hvilket er det i gør). Det var faktisk en stor ting, da man begyndte at gøre det i web-apps for over 10 år siden :-D

Snak lige med din udvikler, jeg er sikker på han forstår, men jeg er også sikker på at han har en teknisk forklaring på hvorfor i reloader? Spørgsmålet er bare om det er godt nok, hvis I gerne vil være up front moderne :-D

Jeg har lavet en screen recording af det problem (det sidste) du ikke lige forstod. Er der et privat sted jeg kan dele den med dig (ønsker ikke at dele mit regnskab her)?

vh Lars
Hej igen Lars,

Tak for din forståelse og din uddybende forklaring af situationen på det tekniske, det giver selvfølgelig mening, at man ikke behøver at opdatere hele siden, men enkelte dele. Jeg vil prøve at tage det op med en udvikler, og forhøre mig om hvor omstændigt dette kunne være.

Hvis du sender filen til info@e-conomic.dk, og henviser til forum, så vil jeg tage et kig på den der. :-)

Ser frem til det. :-)
Super. Har sendt videoen.
Hej Lars,

Jeg har modtaget din video og kan se at det er samme problemstilling med at den genindlæser hele siden, og hopper derfor op i toppen, og ikke bliver ved det bilag du lige har gemt. :-)

Tak for videoen, det giver god mening. :-)
Præcis! Er der en løsning i udsigt?

Takker,

Lars
Hej igen Lars,

Vi er i skrivende stund ved at finde frem til flere mulige forbedringer, ud af de mange forslag. Der har været rigtig mange, og da forslaget her desværre ikke har fået noget opbakning, så har vi valgt at prioritere nogle andre ting.

Jeg er ked af at det ikke blev til noget denne gang, men er rigtig glad for dit input, og håber at forslaget i sig selv, vil blive overvejet til fremtidige opdateringer, da det kunne gøre systemet mere moderne, som du også skriver.