forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Inbox og SonoS

0
Og hvad har det med hinanden at gøre?

Jo, for nylig ville Sonos udflage første generation af deres højttalere forstået på den måde, at havde man blot 1 førstegerationshøjttaler i sit system, ville det ikke være muligt at installere fremtidige software opdateringer. Altså Sonos ville fuldstændig styre sine kunders udstyr med det til følge, at ville man udnytte udstyret optimalt i fremtiden, måtte man udskifte de gamle enheder, ganske vist med 30% rabat, men alligevel. Sonos alene vide.

Hvad skete der efterfølgende: Efter blot 4 dage modtog alle Sonos`s kunder i hele verden en mail fra selskabets administrerende direktør, der sidder i Holland. I mailen lagde selskabet sig fuldstændig fladt ned, beklagede beslutningen og undskyldte mange gange. Det var helt klart en ommer.

Hvad gør e-conomic i sådan en situation? Stikker nærmest halen mellem benene og sender de stakkels supporterer i frontlinjen i en håbløs kamp mod de brugere, der arbejder professionelt og seriøst med systemet.

Det kan gøres bedre hr. direktør.
spurgt 3 Feb i Forslag » e-conomic generelt af Erik Jensen (24,970 points)

1 Svar

hej Erik

Dit feedback er nu sendt videre til rette sted :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tabita Edith Lorenzen

Wow Hero & TopGun, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 4 Feb Forslag af Tabita TopGun (13,290 points)
overvejes× 106
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”