forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Indkøbsstatistik med valgmulighed for valuta

0
Vi har flere udenlandske leverandører, som afregner årsbonus på baggrund af indkøbet vi har foretaget i regnskabsåret. For at kunne afstemme grundlaget for denne årsbonus ville det være hensigtsmæssigt, at der var mulighed for at valgmuligheden at danne rapporten indkøbsstatistik (findes både under fanen Leverandør og Lager i valuta - f.eks. EUR. Herved kan man afstemme leverandørens beregnede grundlag direkte med bogføringen i e-conomic.

Mvh Leif
spurgt 28 Jan i Forslag » e-conomic generelt af Leif (240 points)

1 Svar

Hej Leif, 

I forhold til forslag, så vil jeg lige lade det ligge lidt, så jeg kan se om andre brugere også savner denne mulighed, eller har et bud på, hvordan man kan løse det.

Jeg vil komme med et bud på, hvordan jeg tror du kan løse det. 
Du kan trække en rapport over, hvor meget du har handlet med en bestemt leverandør. Hvis du går ind under Rapporter -> leverandører -> leverandørkontokort.

Her kan du lave en søgning på en bestemt leverandør i en given periode og vælge valuta. 
Nu får du selvfølgelig en blandet liste af betaling og faktura, men den kan du arbejde videre med i excel eller lignende program.

Det kan se sådan her ud: 

Her kan du sortere på typen og tage betalinger fra, så du kun ser det faktiske køb.
Som sagt kan du vælge at få den i lige præcis den valuta du ønsker inden du danner kontokortet og så har du alle faktura i en bestem periode på den præcis valuta med en total. 
Hvordan vil det virke for dig? smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 7 Feb Forslag af Jesper Mieritz (87,970 points)
Hej Jesper,

Dit løsningforslag er selvfølgelig en mulighed. Den er dog mere tidskrævende end blot at kunne danne en indkøbsstatistik i valgfri valuta.

Derfor vil jeg gerne vedholde mit forslag til forbedringer i e-conomic.

Mvh Leif

Hej Leif, 

Det er selvfølgelig helt et reelt forslag du kommer med, så tanken var også at fastholde det for nu. Jeg kan bare ikke sige noget om, hvorvidt vi kommer til at udvikle det endnu. Det kommer an på efterspørgslen sammenlignet med andre forslag vi har fået og derfor ville jeg prøve at finde den bedste løsning til dig indtil vi tager stilling til, hvad vi tager med videre til vores udviklere.

Jeg vender tilbage smiley

overvejes× 107
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”