forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Mulighed for at fravælge kladde i funktionen "medtag kladdeposteringer"

0

Jeg ønsker muligheden  at sætte "et flueben" eller på anden måde definere, hvis man ønsker en kladde, som ikke skal tælle med, hvis man benytter funktionen "medtag kladdeposteringer". Det giver bl.a. problemer, hvis man vil have en stående kladde til periodiseringer eller  hvor man har en "bank" kladde, hvor udbetalinger ligger og venter på, at jeg siger de er betalt og skal bogføres. Sidstnævnte betyder at man i den daglige bogføringskladde ikke kan regne med den saldo, der står i banken øverst, fordi poster som endnu ikke er trukket (og bogført) og medregnes. 

spurgt 15 Jan i Forslag » e-conomic generelt af Vibeke Hansen (120 points)

1 Svar

hej Vibeke

Tak for dit input.

Det giver god mening at stående kassekladder ikke skal medtages i en rapport, så jeg lader lige dit forslag ligge et par uger for at se om andre end dig har dette behov :)

Ang. banken er det helt korrekt at den saldo der vises øverst i kladden altid vil vise saldoen baseret på de posteringer  der ligger i kladden også de fremtidige.

Så du vil gerne kunne trække et kontokort med kladdeposteringer uden de poster som ligger i kladden som endnu ikke er betalt? Kunne dette ikke løses ved blot at trække et kontokort frem til dags dato? Eller har jeg misforstået? I så fald må du gerne uddybe, gerne med et eksempel.

Venlig hilsen/Best regards

 

Tabita Edith Lorenzen

Wow Hero & TopGun, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 16 Jan Forslag af Tabita TopGun (13,120 points)
overvejes× 104
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”