forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Tekst på kontoudtog ved betalingsexport til bank

+1

Forslag:

Når jeg exporterer betalinger til min bank (nordea) bliver teksten på mit kontoudtog i banken "leverandør". Er det muligt at ændre det til teksten fra min "tekstbox"? den der er til venstre for "forfalddato" når jeg opretter en lev.faktura.

Det kunne være rigtig rart da der ellers altid kommer til at stå den samme tekst ud for hver transaktion fra samme leverandør. Jeg skriver nemlig i tekstfeltet faktura nr samt hvad jeg har købt og det giver et super overblik i bank synes jeg. Så I må meget gerne overveje om det var noget der skulle gøres muligt

spurgt 13 Jan i Forslag » Import og eksport af data af Jelling Anlæg (130 points)

1 Svar

Hej med dig.

Tak for dit input. Jeg kan se at dit forslag er stort set identisk med dette forslag fra en anden bruger

Jeg lader dit forslag ligge lidt så vi kan danne os et overblik over hvor mange der gerne vil have en anden bogføringstekst end leverandørens navn før vi går igang med at undersøge om dette kan ændres i filen til banken. 

Jeg vender tilbage om et par uger.

 


Venlig hilsen/Best regards

 

Tabita Edith Lorenzen

Wow Hero & TopGun, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 16 Jan Forslag af Tabita TopGun (15,170 points)
hej igen

Da der ikke er kommet det store feedback på hverken dit eller det forslag magen til, så det er ikke noget vi går videre med i denne omgang.

mvh Tabita
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”