Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Udbygning: Søgning i kundekartoteket hvor "kontaktperson" er inkluderet i søge-data'ene?

+11
Hej :-)

Det kunne være smart at en søgning i kundekartotektet inkluderede kontaktpersoner.

F.eks. skal jeg finde et firma, men jeg kan kun huske medarbejderens eller ejerens navn, så jeg søger på personnavnet i søgefeltet i kundekartoteket, og fordi medarbejderen er knyttet til firmaet, så finder jeg firmaet. Se det kunne være smart, men sådan er det bare ikke i E-conomic.

I dag, hvis jeg søger på "Jens Kirk", så kommer "Webkonsulenterne"-firmaet ikke op, selvom "Jens Kirk" er knyttet som kontaktperson til firmaet. Det, som kommer op er "Jens Kirk" som privatperson eller hvis jeg omdøber kundenavnet til "Webkonsulenterne / Jens Kirk".

Den burde også inkludere kontaktperson-data'ene i søgningen , fordi så kunne man hurtigt kunne finde firmaet selvom man kun kendte til personnavnet. Lige nu skal personnavnet skrives ind i firmanavnet og det dur bare ikke med firmaer, som er større end enkeltpersonsfirmaer, eller som har flere kontaktpersoner mv.

Noget I har lyst til at udbygge i jeres kundesøgning i jeres GUI?

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Jens Kirk</strong></p> <p>  <strong>Webkonsulenterne</strong></p> <p>     <strong><img target="_blank" alt="" src=" style="width: auto; height: 49px; " /></strong></p> <ul> <li>         Web: <a href="https://www.webkonsulenter.dk">www.webkonsulenter.dk</a></li>     <li>         Email: <a href="mailto:jens@webkonsulenter.dk">jens@webkonsulenter.dk</a></li>     <li>         Telefon: 54625421 (tast 4 for Jens)</li>     <li>         CVR nr: 29351236     </li> </ul>
i Forslag » Andet af (8.1k points)
status opdateret af 🔒

4 Svar

Hej Jens

Tak for dit indlæg som jeg synes lyder interessant

Vi får rigtig mange gode indlæg fra vores kunder, så vi prioriterer dem som kommer flest kunder til gode.

Vi har umiddelbart ikke hørt til dit forslag før, men jeg vil rigtig gerne lige lade det stå i en måneds tid, for at se om andre kunder kunne have dette ønske, og så tage stilling til det herefter

Rigtig god weekend til dig

Hilsen Susan Jensen
Forslag af 🔒 (38.5k points)
Vi støtter op om forslaget mht søgning af kontaktperson, men også MEGET gerne søgning af den adresse i leveringsadresser grundet størstedelen er vores kunder er sommerhusejere - dermed en faktureringsadresse og en leveringsadresse.
Vi finder det vigtigt, at vi kan søge på alle kundens relationer. Det kan være at kunden er privatperson i en sammenhæng og firmaejer i en anden sammen og kasserer i en 3. sammenhæng. Og det dur ikke, at vi skal sætte peronens navn ind i navnefejlet blot at kunne blive fundet (søgt på) ved firma-søgninger. Derfor er forslaget med at søgningen også kører på kontaktpersonerne et meget godt forslag
Forslag af (410 points)
Hej Jens

Jeg kan nu se, at der er andre kunder der også meget gerne vil kunne søge på kontaktperson i kundesøgningen, så jeg har sat dit forslag til overvejelse.

Jeg kan dog ikke komme med en tidshorisont, men bare til din information

Rigtig god dag til dig

Hilsen Susan Jensen
Forslag af 🔒 (38.5k points)
Tak :-)
Hej Jens

Efter en grundig gennemgang af ideerne i Ønskebrønden har vi valgt at prioritere andre ideer fremfor denne.

Man kan i den udvidede søgning i Kunder søge på Attention, så hvis kontaktpersonen er sat på som Attention, kan man godt søge kunden frem ud fra dette kriterium og jeg håber det vil dække de flestes behov for at søge på en kontaktperson.
Forslag af 🔒 (55.9k points)