forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Auto postering

0

Jeg arbejder sådan at jeg indtaster i kassekladden 2 x årligt, derefter tager bogholderen/revisoren over og de bogfører åbenbart det hele samlet - dvs. 1 gang om året. Det må så betyde at kun virker hvis jeg taster 1. kvartal og ikke 2. kvartal (med mindre jeg bogfører inden årets udgang?). Er det korrekt forstået? Hvis det er rigtigt, så synes jeg måske ikke at det er helt optimalt, for så virker autopostering kun halvdelen af tiden. Er jeg virkelig den eneste bruger af E-conomic der har det problem?

spurgt 9 Jan i Spørgsmål » Import og eksport af data af Steadimoose (120 points)

1 Svar

Hej og tak for dit spørgsmål,

Jeg vil gerne lige være helt sikker her. For mig lyder det som om, at du bruger anvender modulet AutoBank, hvor du kan få konteringsforslag helt automatisk.

Dit problem er så, at vi kun bruger bogførte posteringer til at lære, hvordan der skal bogføres og det så ikke virker før de her posteringer er bogført. Er det rigtigt forstået? smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 10 Jan Spørgsmål af Jesper Mieritz (89,570 points)
Det har virket før. Systemet glemmer åbenbart det indlærte, fordi vi nu har krydset årsskiftet. Revisor og bogholder retter sikker i kassekladden, som jeg laver et par gange eller 4 om året og så bogfører de hele året på en gang, inden regnskabsårets afslutning (juni?). Så 1. halvår af 2019 (som jeg skrev ind i august) fungerede autopostering fint og da jeg nu vil postere 2. halvår af 2019 virker det ikke.

Hej igen,

Autoforslag er ligeglad med, hvilket regnskabsår du står i. Der bliver ud fra de sidste 1000 bogførte posteringer lavet et vurdering af, hvordan der skal bogføres. Det vil altså blive påvirket af, hvad der er bogført, men ikke i forhold til kladder eller regnskabsår. 

Hvis du oplever, at noget ikke virker hensigten jeg har skrevet herover, så må du meget gerne ringe herind på 88 20 48 40, så kan vi hoppe med ind til på din aftale og se på det. 
Du må meget gerne have nogle konkrete posteringer vi kan teste på, så kan vi se om der skulle være noget galt hos dag smiley

Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”