forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Visning af afgifter og miljøtillæg på fakturaer

0
Jeg har tilføjet tillægsmodulet dimensioner til min aftale. Dette giver dog ikke mulighed for at vise kunderne at visse afgifter er regerings bestemt. Den nye lov som er trådt i kraft 1/1 forøger emballageafgiften med det 3 dobbelte. Det er vigtigt at signalere over for kunderne, hvad der er afgift. Hvordan kan jeg få vist afgiften på min faktura ud for hvert varenummer? "Dimension" løfter ikke denne opgave, det er kun til rapportering. Er det korrekt forstået?
spurgt 5 Jan i Spørgsmål » Dimension af Jessbluhme (120 points)
Tak for at byde ind her, Finn.

Så vidt jeg forstår de tre forslag, så er det selvfølgelig samme område vi er inde på, men de går ikke helt på samme.

I dette tilfælde handler det i højere grad om at synliggøre, hvor stor afgift, der er på varen overfor sine kunder, hvor de andre går lidt en anden retning. Det er dog rigtig fint du byder ind, så vi kan få et bredere billede af, hvad der kan arbejdes med indenfor afgifter.

2 Svar

Hej Jesper

Lige præcis.

I bør måske genoverveje afgiftsproblematikken. Hele vort samfund er bygget op omkring dette. Og det bliver meget værre i fremtiden.

mvh

Finn
e-consultic
besvaret 10 Jan Spørgsmål af e-consultic (8,300 points)

Hej Jess og tak for dit forslag,

Det er muligt at vise dine afgifter på selve fakturaen. 
Nu ved jeg ikke, hvor skarp du er i design og layout delen af vores program, så du må endelig spørge, hvis der er noget du er i tvivl om, men du kan lave en sum af den samlede afgift. Vi har de her to felter: 

[TotalEmballageAfgift]
[TotalMiljoeAfgift]
Hvis du sætter dem ind, så vil totalen af afgifterne blive regnet ud og vist på fakturaen. Det er ikke på selve varelinjen, men som en total. Du skal bestemme, hvor denne afgift skal præsenteres.
Hvordan vil det virke for dig? smiley

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 10 Jan Spørgsmål af Jesper Mieritz (89,570 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”