Informizely customer feedback surveys

PDF fremvisning

+1

For snart en halv årstid siden kom der en opdatering af Smart Boxen, som I var vildt stolte af.

Dog havde I fjernt PDF-fremvisning af vedhæftede fakturaer i forbindelse med indlæggelser af leverandørfakturaer(i dag kan man kun slette). I skrev dengang, at I forventede i september opdatering ville det komme igen pga. I kunne lige som se på forum mange brugte ren faktisk den funktion - men nu skriver vi snart januar og det er ikke tilbage.

Hvor længe skal vi vente på det kommer tilbage - eller skal man bare finde sig i den forringelse af softwaren, fordi I ved det er meget besværligere at skifte til en konkurrerende software end at mangle den funktion i jeres software og på den måde bliver man som kunde en slags gidsel og skal bare affinde sig med forringelser.

i Spørgsmål » Andet af (600 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej og mange tak for dit indlæg.

Til en start så vil jeg gerne forsikre dig om at det ikke er vores ønske at holde dig eller andre som gidsel, men at lave forbedringer løbende, der gør det bedre for mange, samt ikke gør det værre for nogle.

I dette tilfælde kan jeg godt se at det ikke er lykkedes.

Jeg vil til en start lige sikre mig, at jeg forstår det rigtigt.

Funktionen du taler om er under salgsfakturaer eller lign. hvor man kan tilføje bilag, men efter man har gjort det, så er samme knap blevet til en slet knap, og man kan hverkan få vist bilaget der eller tilføje flere.

Hvis det er korrekt forstået, så er det blevet nævnt på forum, og vi har også haft planer om at tage det videre. Det var desværre ikke muligt i september, grundet mange fejl rettelser og lign. ifbm. smart inbox opdateringerne og andet, men forslaget er med til vores møde i Q1, hvor de forskellige ønsker vil blive prioriteret.

Indtil nu, så er denne del med, og jeg håber at forslaget fortsat vil få opbakning, da det på den måde, vil have større gennemslagskræft, når der skal bruges tid på at udvikle de forskellige bruger ønsker.

Jeg kan her henvise til det forslag vi indtil nu har med videre: https://forum.e-conomic.dk/30035/vis-vedhaeftet-bilag-til-salgsfaktura

Der kan du også se mit forslag til hvordan man kan få vist bilaget hurtigt, som et alternativ lige nu.

Igen, er jeg meget ked af hvis vi har nævnt at det ville blive ændret i september, da vi desværre ikke kan være sikre på det før der er taget stilling til hvor mange projekter der kan nåes, og dette vil der blive taget stilling til i løbet af Q1 hvor vi vil lave nogle bruger ønskede forbedringer.


Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Spørgsmål af (20.1k points)
Hej Tobias

Det der virker i mine ører og øjne noget forkert, er at en funktion der har været tilknyttet systemet og fungerede 100% bliver fjernt, skal igennem så lang en proces for at kunne blive genindført og skal stå tilbage for andre fejl og mangler.

Når det nu virker, kan det da ikke være særlig besværligt at finde det frem igen, man skal endda ikke bruge resurserne at få det til at virke eller rette fejl i det…
Hej igen,

Jeg kan desværre ikke forsvare det, mere end jeg kan forklare hvad årsagen til ændringen er.

I forbindelse med udviklingen og opdateringerne af smart inbox, skulle der laves nogle nye funktioner såsom tilføjelse af flere bilag på salgsfakturaen og bilag direkte tilføjet fra smart inbox. Samtidig opdaterer vi løbende koden i e-conomic, for hele tiden at have ny kode, der er mere optimal på mange måder. Derfor skulle koden også laves på ny og her var den omtalte funktion ikke med. Så hvis det skal laves, så skal de ind og lave ny kode for dette.