forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Vis vedhæftet bilag til salgsfaktura

0
Jeg ved godt, at andre har skrevet om dette emne.  Da jeg læste disse indlæg, troede jeg mere på en fejl "40" end på indlægenes indhold.

Men nej. Det er rigtigt nok. Man kan ikke få vist et vedhæftet bilag uden at vise fakturaen også. Jeg sidder med en 16 siders faktura og skal bruge noget af teksten fra bilaget. Dvs. jeg skal bladre 16 sider for at komme til det, jeg ønsker at se - eller åbne endnu et program, der kan vise filen.

Hvorfor ansætter I ikke nogle medarbejdere, der har både praktiske og teoretiske evner kombineret med erfaringer fra det virkelige liv?
spurgt 6 Jul, 2019 i Forslag » Andet af Erik Jensen (24,930 points)
status opdateret 28 Nov, 2019 af TobiasPinndal

1 Svar

Hej Erik,

Tak for dit forslag, der kan supplere de andre. :-)

Det er rigtigt, at det kunne være rigtig smart med en forhåndsvisning af bilaget på salgsfaktura, ligesom vi har andre steder i systemet, og jeg vil derfor også gå videre med det.

Samtidig vil jo dog gøre opmærksom på at man kan få vist sit faktura i et eksternt vindue og rulle helt ned, dette kan smart gøres ved ctrl + pil ned, så behøver du ikke scrolle så meget. :-)

Håber dette kan være en fin løsning for nu også takker jeg igen for dit forslag. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 9 Jul, 2019 Forslag af TobiasPinndal (5,440 points)
Hej Tobias.

Jeg er rystet over dit svar. Ved du slet ikke, at inden den seneste opdatering kunne man få vist det vedhæftede bilag i sit eget pop-up billede ved blot at klikke på filen?

Man får fortsat den fornemmelse, at e-conomic blot sætter nye medarbejdere på opgaverne uden den nødvendige baggrundsviden!
Hej Erik,

Det må du undskylde, det min fejl.

Havde samtidig opfattet det som forhåndsvisningen som er i det nye smart inbox, på bilag.

Igen, jeg vil meget gerne tage det videre og fortælle at den gerne må have en selvstændig knap som der forhen har været.
overvejes× 104
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”