Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Salg ifb. projekterstyring - Fast udfyldelse af projektnr.

+1

Jeg har en forespørgsel på, om det kan blive muligt, at feltet for projektnummer under fakturering kan blive et fast felt. Ment på den måde, at man ikke kan lave en faktura, når man har projektstyring, uden at angive et projektnummer.

Jeg har også en anden forespørgsel, som er, om man i salgsmodulet under fx igangværende fakturaer kan få indført en kolonne med projektnummer efter fx kundenavn ud fra nedenstående billede. Det vil i hvert fald være rart i forbindelse med fakturering af projekter, så man kan se, at der kommer projektnummer på, uden at skulle ind på fakturaren og tjekke det.

 

i Forslag » Andet af (130 points)
status opdateret af 🔒

2 Svar

Hej og mange tak for dit forslag. :-)

Første del er et rigtigt godt forslag, at man evt. kan lave muligheden tvungen projektnummer, så man ikke glemmer dette.

Jeg vil lade forslaget ligge her, og se om der er en større opbakning omkring det frem til Q1, hvor vi implementere nogle bruger ønsker.

Vi får generelt rigtig mange forslag, og derfor er det også en proces at få prioriteret de forskellige ønsker, så vi kan få de mest ønskede igennem. :-)

Til den anden del, der kan du evt. gå under det orange tandhjul - alle indstillinger - eksporter data - lister enkeltvis - og vælge fakturakladder, her kan du få en oversigt i excel og fakturaerne og deres projektnummer. :-)

Jeg ved godt at dette ikke er præcist det du ønsker, men vi kan desværre ikke ændre kolonne layoutet i kladden, da det vil påvirke mange kunder, så der skal findes en alternativ løsning. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)
Det er en god idé, men husk venligst at det nogle gange er nødvendigt at lave en faktura uden et projektnr. så det skal være noget man selv kan indstille på sin egen aftale.

Vh Helle
Hej Helle,

Ja, det skulle selvfølgelig være noget man kunne oprette en ny kassekladde til, hvor man satte denne indstilling på den specifikke kassekladde eller lign. :-)

Hej Helle, 

Vi er i gang med at kigge på de forslag, som vi vil udvikle i dette kvartal. I den forbindelse er dit forslag desværre ikke en af dem vi kommer til at arbejde. Du skal dog have tak for at byde. Det er altid værdsat. Meget gerne stem på de forslag, der findes herinde: https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes. Vi er stadig i gang med at gå listen gennem, men det er herinde fra vi finder de forslag, som skaber mest værdi for alle. 

Rigtig god dag smiley


Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)