forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Salg ifb. projekterstyring - Fast udfyldelse af projektnr.

+1

Jeg har en forespørgsel på, om det kan blive muligt, at feltet for projektnummer under fakturering kan blive et fast felt. Ment på den måde, at man ikke kan lave en faktura, når man har projektstyring, uden at angive et projektnummer.

Jeg har også en anden forespørgsel, som er, om man i salgsmodulet under fx igangværende fakturaer kan få indført en kolonne med projektnummer efter fx kundenavn ud fra nedenstående billede. Det vil i hvert fald være rart i forbindelse med fakturering af projekter, så man kan se, at der kommer projektnummer på, uden at skulle ind på fakturaren og tjekke det.

 

spurgt 13 Dec, 2019 i Forslag » e-conomic generelt af NC (130 points)
opdateret 23 Dec, 2019 af TobiasPinndal

1 Svar

Hej og mange tak for dit forslag. :-)

Første del er et rigtigt godt forslag, at man evt. kan lave muligheden tvungen projektnummer, så man ikke glemmer dette.

Jeg vil lade forslaget ligge her, og se om der er en større opbakning omkring det frem til Q1, hvor vi implementere nogle bruger ønsker.

Vi får generelt rigtig mange forslag, og derfor er det også en proces at få prioriteret de forskellige ønsker, så vi kan få de mest ønskede igennem. :-)

Til den anden del, der kan du evt. gå under det orange tandhjul - alle indstillinger - eksporter data - lister enkeltvis - og vælge fakturakladder, her kan du få en oversigt i excel og fakturaerne og deres projektnummer. :-)

Jeg ved godt at dette ikke er præcist det du ønsker, men vi kan desværre ikke ændre kolonne layoutet i kladden, da det vil påvirke mange kunder, så der skal findes en alternativ løsning. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 23 Dec, 2019 Forslag af TobiasPinndal (5,440 points)
Det er en god idé, men husk venligst at det nogle gange er nødvendigt at lave en faktura uden et projektnr. så det skal være noget man selv kan indstille på sin egen aftale.

Vh Helle
Hej Helle,

Ja, det skulle selvfølgelig være noget man kunne oprette en ny kassekladde til, hvor man satte denne indstilling på den specifikke kassekladde eller lign. :-)
overvejes× 104
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”