forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Catch 22 - hvem griber problemet hos e-conomic?

0
Vi har i lang kæmpet med indlæsning af tilbudslinjer via NemEDI til e-conomic via deres API, og i de seneste dage er det blevet helt galt.

I følge NemEDI, så er det hos e-conomic at problemet er, da serverforbindelsen kommer med en time out fra e-conomic serveren. Og at de i øvrigt har flere kunder med samme problem!

Da jeg kontaktede NemEDI, så henviser de til e-conomic, da problemet ligger på deres side.

Jeg har så ringet til supporten som ikke fattede en bjælde, og som bad mig om at skrive til api@e-conomic.dk, og satte NemEDI på som cc.

Det gjorde jeg så, og fik i stedet et auto-svar om de KUN taler med udviklere??

Så hvem griber bolden??

Mvh. Trine Buhl
spurgt 4 Dec, 2019 i Spørgsmål » Teknik og drift af Trine Buhl (120 points)

1 Svar

Hej Trine, 

Jeg er ked du af, at du er blevet kastet rundt.

Som udgangspunkt er det helt korrekt, at sagen skal omkring vores API-team, da de eksperter på det område. 
Jeg snakkede med en fra vores API-team og vi har nogle udfordringer i øjeblikket, som du skulle have fået svar på via mailen. Hvis den er gået tabt, så er det selvfølgelig rigtig ærgerligt, men du kan altid følge med her i forhold til vores driftstatus.

Grunden til, at vi ønsker, at det er NemEDI, der skal tage fat i API-supporten er, at det hurtigt bliver meget teknisk, når vi skal ind i API'et og undersøge, hvad der er gået galt. Derfor vil vi gerne undgå, at du som bruger ender i en situation, hvor du skal fungere som mægler på et område, hvor det ofte giver mening, vores team og 3. parten tager dialogen direkte.

Jeg har snakket med vores team og de vil meget gerne tage dialogen. De efterspørger dog en kontaktperson hos NemEDI, som de kan skrive til, eller alternativ, at kontaktpersonen skriver direkte på API@e-conomic.com, så skal vi nok få kigget på det sammen med dem. 

Har du mulighed for det? smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 5 Dec, 2019 Spørgsmål af Jesper Mieritz (89,570 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”