forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Elektronisk rapportering af EU-salg

0

PÅ SKAT's hjemmeside er der mulighed for at indlæse EU-salg fra fil, så man ikke skal sidde og taste alle oplysningerne ind manuelt.

SKAT's vejledning til filens indhold findes på denne link:  https://skat.dk/skat.aspx?oid=392&chk=215593

I disse automatiseringstider ville det være rart med en funktion i E-conomic, hvor vi kunne udlæse EU-salget til en fil, der opfylder format-kravene fra SKAT, og som derfor kan indlæses direkte på SKAT's hjemmeside.

Jeg forestiller mig, at når jeg danner filen, så skal jeg kunne hente EU-salg for en periode - eksempelvis et kvartal, og få lov at vælge, om jeg blot ønsker et kvartalstal pr kunde indrapporteret på den sidste dag i den valgte perioden, eller jeg gerne vil have det specificeret med et salgstal pr. måned pr. kunde (momsnummer).

 

spurgt 28 Nov, 2019 i Forslag » Import og eksport af data af HBS (140 points)

1 Svar

Hej og tak for dit indlæg

Hvis du klikker på Rapportfanen og til venstre under Moms og Salg til EU og du allerede har registreret Land og CVR nummer på dine EU kunder, så kan du køre rapporten for den periode du ønsker og herefter eksportere den til excel  og herefter gemme den som CSV (MS-Dos) fil.

Venlig hilsen/Best regards

 

Susan Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

besvaret 28 Nov, 2019 Forslag af Susan Jensen (26,980 points)
Hej Susan

Din løsning kan ikke bruges som upload til SKAT, idet format kravene til CSV-filen ikke er opfyldt.

Det skal være en header-record, body records for hvert momsnummer og periode, foruden en footer record der samler op for hele filen.

Se den link jeg har angivet fra SKAT.

Mvh - Henrik
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”