Elektronisk rapportering af EU-salg

+1

PÅ SKAT's hjemmeside er der mulighed for at indlæse EU-salg fra fil, så man ikke skal sidde og taste alle oplysningerne ind manuelt.

SKAT's vejledning til filens indhold findes på denne link:  https://skat.dk/skat.aspx?oid=392&chk=215593

I disse automatiseringstider ville det være rart med en funktion i E-conomic, hvor vi kunne udlæse EU-salget til en fil, der opfylder format-kravene fra SKAT, og som derfor kan indlæses direkte på SKAT's hjemmeside.

Jeg forestiller mig, at når jeg danner filen, så skal jeg kunne hente EU-salg for en periode - eksempelvis et kvartal, og få lov at vælge, om jeg blot ønsker et kvartalstal pr kunde indrapporteret på den sidste dag i den valgte perioden, eller jeg gerne vil have det specificeret med et salgstal pr. måned pr. kunde (momsnummer).

 

i Forslag » Andet af (150 points)

1 Svar

Hej og tak for dit indlæg

Hvis du klikker på Rapportfanen og til venstre under Moms og Salg til EU og du allerede har registreret Land og CVR nummer på dine EU kunder, så kan du køre rapporten for den periode du ønsker og herefter eksportere den til excel  og herefter gemme den som CSV (MS-Dos) fil.

Venlig hilsen/Best regards

 

Susan Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

Forslag af (28.5k points)
Hej Susan

Din løsning kan ikke bruges som upload til SKAT, idet format kravene til CSV-filen ikke er opfyldt.

Det skal være en header-record, body records for hvert momsnummer og periode, foruden en footer record der samler op for hele filen.

Se den link jeg har angivet fra SKAT.

Mvh - Henrik