Filudtræk til indberetning af EU salg uden moms

+2

Som det er i dag skal jeg manuelt taste hver linje for hver enkelt EU kunde jeg har solgt til i en periode.Når jeg skal indberette EU salg uden moms til skat. Der bør ikke være så manuelt og tidskrævende.

Jeg kan godt trække en excel fil ud af listen "salg til EU" i e-conomic, men den skal tilrettes ret meget for at kunne oploades/accepteres af skat system. Jeg ønsker mig derfor en knap der kan danne en fil til skat som matcher de krav skat stiller til filen.

Jeg indsætter her link som forklarer nøjagtigt hvordan data til skat skal leveres for at gå igennem.

https://www.skat.dk/skat.aspx?oid=392&chk=215593

skat.dk à Nede i bunden: Vejledninger à Vejledninger og systemvejledninger: Systemvejledninger til virksomheder à På siden med systemvejledningerne ruller du et godt stykke ned på siden – og klikker på ”EU-salg uden moms (tidligere Listeindberetning) - systemvejledning" à Nyt vindue kommer frem med systemvejledningen

Håber I vil kigge på dette ønske smiley

VH
Viksi Jønsson
Tal Med Mere ApS

i Forslag » Andet af (190 points)
Så er jeg tilbage igen.

Jeg ser ikke grund til meget diskussion her. Jeg tager den videre til vores udvikling og høre dem, hvad de synes om idéen.

Mange tak for den gode forklaring og så høre du fra mig ligeså snart jeg ved yderligere.

2 Svar

God dag Viksi.

Mange tak for dit forum indslag.

Jeg var faktisk ubekendt med at man kunne upload en CSV fil til skat. Vi ville ellers gerne have haft en elektronisk indberetning der kunne gøre det automatisk, men desværre fik vi aldrig en linje i gennem til skat.

Det lyder dog meget spænende at vi får denne mulighed da jeg er sikker på det ville gøre indberetningen nemmere. Jeg er overrasket over at jeg faktisk aldrig har fået dette forslag før, så jeg tænker derfor også jeg vil lade indlægget være åbent i en 14 dages tid. Jeg vil meget gerne se om dette faktisk også er ønsket af andre brugere.

Hav en fantastisk dag og tak fordi du skriver ind. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)
Det er da helt fantastisk, at I ikke ved i supporten, at man kan indberette EU salg uden moms til Skat via en filindlæsning / -indlæsning.

Så ved i måske heller ikke, at der er noget, der hedder Intrastat, der skal indberettes til Danmarks Statistik - hver måned.

Men det er samtidig underligt, at I tidligere har afvist en udlæsning til EU salg uden moms, velvidende at problemet fandtes.

Men I har da samarbejde med nogle App-leverandører, der netop tilbyder filudlæsning / indlæsning i eksternt system - så mon ikke I alligevel godt ved, at det er en mulighed.
God fredag til jer.

Jeg tænkte lige jeg lige ville informere jer omkring at jeg medtager denne sag til vores udvikling i dag. Jeg kan godt se mening i at det ville give mening at vi i så vi laver ud trækket for jer, da det klart ville gøre det nemmere.

I høre fra mig når jeg ved mere, og så må i have en fantastisk dag! :-)
Godmiddag til jer.

 

Så er jeg tilbage igen med nyt. Jeg får bekræftet af udviklingen at det faktisk godt ville kunne lade sig gøre. Dog vil det ikke være noget de vil lægge i fokus på nuværende tidspunkt. Jeg kan sagtens godt se at det ville være en kæmpe stor hjælp hvis vi direkte kunne eksportere en liste som straks kunne importeres til momsindberetning. Dog kunne udviklingen ikke give mig nogen bestemt tid på hvornår de ville kunne lave disse lister.

Jeg vil derfor sætte dette indlæg til "Implementeres ikke" på baggrund af at idéen egentligt er accepteret, men at jeg ikke kan sige at det bliver lavet på nuværende tidspunkt.

Så det lægger i idé kataloget om man kan sige det sådan. Men det er så langt det er kommet indtil videre, det undskylder jeg for!

Jeg vil dog ønske jer en glædelig jul og et fantastisk 2019!
Fuldstændig enig. Det ville være en virkelig stor hjælp.
Forslag af (600 points)