forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Overskrifter i afdelingsregnskab/dimensioner

+2
Vi er netop begyndt at benytte afdelingsregnskab (dimensioner) i e-conomic. Men jeg undrer mig over, at der ikke er overskrifter på, når jeg udskriver afdelingsregnskab i rapporter.

Så jeg ønsker at stille forslag om at overskrifter kommer med, når man udskriver afdelingsregnskab, da det vil gøre det meget mere overskueligt. Og også meget gerne mellemrum mellem de enkelte grupper af finanskonti. Nøjagtig som ved almindelig saldobalance.

Som det er nu, skal jeg ned til en sumkonto og så gå baglæns for at se, hvilken gruppe, de enkelte finanskonti hører under. Nogle gange skal jeg om på næste side for at se en sumkonto for så at gå tilbage til kontiene på den foregående side. Det er ikke hensigtsmæssigt, og man kan nemt blive forvirret og tro, at sumkontoen er overskriften til de efterfølgende finanskonti.
spurgt 19 Nov, 2019 i Forslag » e-conomic generelt af ttnne (140 points)
opdateret 22 Nov, 2019 af Susan Jensen

2 Svar

Ja, det er irriterende at der ikke er overskrifter
besvaret 22 Nov, 2019 Forslag af Stutgården (330 points)
Hej og tak for dit indlæg

Jeg er lidt i tvivl om, hvad du helt præcis mener med, at der ikke er overskrifter i afdelingsrapporten. Jeg har lige prøvet at køre en afdelingsrapport og hos mig kan jeg se overskrifterne pr. afdeling, men måske det er mig som misforstår et eller andet ?

Hører meget gerne fra dig igen og så må du have en dejlig weekend

Venlig hilsen/Best regards

 

Susan Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

besvaret 22 Nov, 2019 Forslag af Susan Jensen (25,980 points)
Hej Susan

Der er ganske rigtigt overskrifter på de enkelte afdelingskolonner øverst på siden. Men det, vi mangler, er overskrifter på finanskontiene ude i venstre side. Vi har en meget lang kontoplan, og som det er nu, bliver en hel række finanskonti listet op uden overskrifter og uden mellemrum, hvilket gør det uoverskueligt.

Rapporten starter med en række finanskonti (uden overskrift som f.eks. "omsætning xxxx" efterfulgt af en sumkonto og så en ny række finanskonti og sumkonto osv. - men hvis vi f.eks. har 20-25 omkostningskonti i en gruppe, skal man nogle gange om på næste side for at se på sumkontoen, hvilken finansgruppe, de tilhører, for så at gå tilbage til den første side. Jeg prøvede at sætte afdelingskode på overskrifterne i kontoplanen, men det hjalp ikke. Jeg ringede derefter til jeres supportafdeling, som godt kunne se problemet, men de kunne ikke hjælpe mig. De bad mig skrive et forslag herinde, da de ikke selv kunne bringe mit ønske videre.

Giver det mere mening nu? Ellers må du meget gerne skrive igen.
Hej igen

OK, tak for forklaringen. Jeg indrømmer at afdelingsrapporten ikke er helt optimal, og jeg vil derfor henvise dig til vores samarbejdspartner Report123, som sikkert kan håndtere det du ønsker
overvejes× 106
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”