Note-funktionen

+3

Når man opretter en note på en kunde, og indsætter en opfølgningsdato, skal man manuelt tjekke om der er nogle noter som er til forfald/kræver opfølgning - dermed falder brugen af opfølgningsdatoen lidt til jorden. Det ville være en stor hjælp hvis der fremkom en pop-up, blev sendt en mail eller lign. til den som har oprettet noten, på den dag opfølgningsdatoen er sat til. Så undgår man at glemme vigtige datoer for rykker, opfølgning m.m. på kunden.

Hertil ville det også være en opdatering hvis man som bruger selv kan vælge hvilke felter man vil have vist på kunden. Under funktionen "flere" på kunden, kan man yderligere vælge noter, kontaktpersoner, leveringsteder m.m. Det ville hjælpe hvis man selv kunne vælge hvilke informationer man ønsker at se på sine kunder. 

 

lukket med noten: er besvaret
i Forslag » Andet af (1k points)
lukket af

1 Svar

hej Christian

Tak for dit feedback.

Jeg tvivler på at vi kommer til at lave emailpåmindelser fra e-conomic. e-conomic er stadig primært et økonomisystem og knap så meget CRM.

Jeg ved ikke om du kender til den funktion som e-conomic har - hvor du kan trække en liste over de noter/påmindelser du har oprettet på kunderne?

Den findes under Mine indstillinger - Noter - Opfølgningsliste.

Vi har et projekt igang der kan gøre det muligt for jer at have lidt indflydelse på hvad der skal vises i kunderne under Salg, men om det lige er de kolonner du ønsker at få vist, der bliver valgbare kan jeg dog ikke love.

Venlig hilsen/Best regards

 

Tabita Edith Lorenzen

Wow Hero & TopGun, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (17.1k points)